Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Klank - Lopakodj, és arass zajos sikert társasjáték

Klank - Lopakodj, és arass zajos sikert társasjáték
Klank - Lopakodj, és arass zajos sikert társasjáték
Klank - Lopakodj, és arass zajos sikert társasjáték
Klank - Lopakodj, és arass zajos sikert társasjáték
Klank - Lopakodj, és arass zajos sikert társasjáték
Klank - Lopakodj, és arass zajos sikert társasjáték

Klank - Lopakodj, és arass zajos sikert társasjáték

Klank! - Lopakodj, és arass zajos sikert! társasjáték leírása

Mennyire tudsz jól lopakodni? Mennyire félsz a sárkányoktól?

A Sárkányerőd alatti ösvényrendszer a Birodalom legszeszélyesebb területe, tele akadályokkal.

A Klank! játékban célod minél gyorsabban bejárni a kazamatát, összeszedni minél több értékes kincset, és kijutni, még mielőtt a sárkány elkapna. Minden játékos egy alap-paklival kezdi a játékot, az ebből a kör elején felhúzott lapok segítségével lehet mozogni, harcolni a kazamatában ólálkodó szörnyekkel például némi pénz reményében, és ezekkel lehet új, jobb és erősebb lapokat szerezni a húzópakliba.

A kártyák között azonban nem csak hasznosak vannak: a Klank! okozó lapok keltik azt a kellemetlen zajt, amire a sárkány is felkapja a fejét - életbevágóan fontos, hogy megpróbálj csendben maradni! 

Felkészültél a kalandra?
Díjnyertes pakliépítő társasjáték, 1-4 játékos számára.

A Klank! 2017-ben Mensa Select győztes lett!

A játék tartalma:

kétoldalas játéktábla
180+ kártya
80+ jelölő
30 kocka és játékosjelölő, 4 színben
24 sárkánykocka
textil sárkányzsák
Sárkányjelölő
szabályfüzet


Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Renegade
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Videós játékbemutatóval!
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

14 850 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Klank! - Lopakodj, és arass zajos sikert! egy fantasztikus társasjáték, amelynek célja, hogy minél gyorsabban bejárd a Sárkányerőd alatti ösvényrendszert, összeszedd az értékes kincseket és minél hamarabb kijuss a kazamatából, mielőtt a sárkány elkapna. A játék menete egyszerű, de nagyon izgalmas: minden játékos egy alap-paklival kezdi a játékot, és az ebből a kör elején felhúzott lapok segítségével lehet mozogni, harcolni a kazamatában ólálkodó szörnyekkel, és új, jobb és erősebb lapokat szerezni.

A játékban a csend nagyon fontos, hiszen vannak olyan kártyák, amelyek zajt okoznak, és amikor ezeket használod, akkor a sárkány felkapja a fejét. Ezért nagyon fontos, hogy próbálj csendben maradni és ne okozz zajt, hogy elkerüld a sárkány figyelmét. A játéknak fantasztikus grafikája van, és a játékosok élvezni fogják a kalandokat és a kincskeresést, miközben ügyesen próbálnak elkerülni a sárkány figyelmét.

A Klank! egy díjnyertes pakliépítő társasjáték, amelyet 1-4 játékos játszhat. A játékhoz tartozik egy kétoldalas játéktábla, 180+ kártya, 80+ jelölő, 30 kocka és játékosjelölő négy színben, 24 sárkánykocka, textil sárkányzsák, sárkányjelölő és egy szabályfüzet. A játékidő körülbelül 60 perc, és a játékot 12 éves kortól ajánljuk.

Csatlakozz a kalandhoz és a kincskereséshez, és próbáld ki a Klank! - Lopakodj, és arass zajos sikert! társasjátékot! Garantáltan szórakoztató és izgalmas élményben lesz részed, és talán te leszel az első, aki sikeresen megszerezte a legtöbb kincset és elmenekült a sárkány elől!

Adatok

EAN
5999566840067
Cikkszám
55254

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek