Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Gazdálkodj okosan Meseországban társasjáték

Gazdálkodj okosan Meseországban társasjáték

Gazdálkodj okosan Meseországban társasjáték

Végre itt a közkedvelt és ismert Gazdálkodj okosan gyemekeknek készült változata. A játék célja, hogy a játékosok ügyesen - s főleg szerencsésen - gazdálkodva mielőbb megszerezzék a győzelemhez szükséges eszközöket!

Gyermekeknek elkészült szórakoztató, éppen akkor eredeti játékmenettel rendelkező társasjátékban ismerhetik meg a mesehősöket, tetejébe szerezhetik meg a győzelemhez előírt eszközöket a játékosok.

A társasjátékban a klasszikus Gazdálkodj Okosan szabályai szerint kell játszaniuk aj játékosoknak, azonban ebben a játékban Meseországban kalandozhatnak. Dobj a kockával azonfelül hajtsd végtére a némely mezőkön található feladatokat, miközben arra törekszel, hogy a lehető leghamarabb megszerezd a minden egyes használati tárgyat valamint a legtöbb mesetallért is!

Kalandozz meseországban, dobj a dobókockával, szerezd meg a mesetallérokat és légy a Meseország győztese!


Tartozékok:

játéktábla

bábuk

dobókocka

Játékosok száma: 2-6 fő

 


Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Magyar termék
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

1 990 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gazdálkodj okosan Meseországban társasjáték végre lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy bepillantsanak az ismert és szeretett mesehősök világába, miközben szórakozva és tanulva gazdálkodnak. A játék során a cél az, hogy a játékosok minél előbb megszerezzenek minden szükséges eszközt a győzelemhez, és ezt ügyesen és szerencsésen kell elérniük.

A játékmenet hasonló a klasszikus Gazdálkodj okosan játékhoz, azonban itt a játékosok Meseországban kalandoznak, és a mezőkön található feladatokat kell elvégezniük. A dobókocka segítségével lépnek előre, és igyekeznek minél több mesetallért és használati tárgyat szerezni. A játékosok száma 2-6 fő lehet, így a család minden tagja részt vehet a közös játékban.

A Gazdálkodj okosan Meseországban társasjáték szórakoztató és tanulságos kikapcsolódást nyújt a gyerekeknek, és segít a gazdálkodási készségeik fejlesztésében is. A játék időtartama kb. 30-60 perc lehet, így ideális választás lehet egy rövidebb játékra is.

A társasjáték több elismerést is kapott, így biztos lehetünk benne, hogy minőségi és jól kitalált játékról van szó. A játékhoz tartozik a játéktábla, bábuk és dobókocka, így azonnal nekiláthatunk a játéknak. A Gazdálkodj okosan Meseországban társasjáték remek ajándék lehet a gyerekeknek, és biztosan sok-sok órányi szórakozást nyújt majd nekik. Vásárold meg most, és kalandozzatok együtt Meseországban!

Adatok

EAN
5994585321528
Cikkszám
62295

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek