Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Hány óra van, Farkas koma?

Hány óra van, Farkas koma?
Hány óra van, Farkas koma?
Hány óra van, Farkas koma?
Hány óra van, Farkas koma?

Hány óra van, Farkas koma?

Szeretnéd, ha gyermeked könnyedén, játszva tanulná meg az analóg és digitális óra leolvasását? Ez a játék pont ezért született! A Hány óra van, Farkas koma? társasjáték könnyed közösségi szórakozást biztosít az 5 év feletti gyerekeknek.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Orchard
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 560 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A játék akár 4 fő részvételével is játszható, így barátaiddal, családtagjaiddal együtt fedezheted fel az óra leolvasásának rejtelmeit. Az egyszerű és szórakoztató játékszabályoknak köszönhetően az egész család számára élvezetes tevékenység lehet a Hány óra van, Farkas koma? játék.

Az óra leolvasásának megtanulása fontos készség a gyerekek számára. Ez a játék segít abban, hogy interaktív módon, játékosan sajátítsd el az óra leolvasásának alapjait, miközben együtt szórakozol a barátaiddal, családtagjaiddal. A játékidő is ideális, 20-25 perc alatt végigjátszhatod az összes kihívást, és közben még többet tanulhatsz az idő fogalmáról.

Az 5 éves kortól ajánlott Hány óra van, Farkas koma? társasjáték számos elismerést kapott a játékiparban, többek között a "Spiel Gut" minősítést is elnyerte. Ez a minősítés azt jelenti, hogy a játék biztonságos, kiváló minőségű, és hosszú távú játékélményt nyújt a gyerekek számára.

Ne hagyd ki ezt a szórakoztató és tanulságos játékot, amely nem csak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is garantáltan izgalmas kihívást jelent! Fedezd fel az óra leolvasásának titkait, és éld át az örömét, amikor sikerül eltalálni a pontos időt. Rendeld meg még ma a Hány óra van, Farkas koma? társasjátékot, és élvezd a közös játék örömét a családoddal vagy barátaiddal!

Adatok

EAN
5011863102188
Gyártói Cikkszám
14179
Cikkszám
54889

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek