Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játszva megismerjük - A bevásárlást társasjáték

Játszva megismerjük - A bevásárlást társasjáték

Játszva megismerjük - A bevásárlást társasjáték

Tartalma:
– 4 db Bevásárlókocsi
– 4 db Bevásárlólista
– 1 db Pörgetőkorong
– 36 db Termékkártya

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Keller&Mayer
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (20)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 130 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Játszva megismerjük - A bevásárlást társasjáték egy fantasztikus játék, amely lehetővé teszi, hogy együtt játszhass barátaiddal és családoddal. Ez a játék nem csak szórakoztató, de egy izgalmas és interaktív módja annak, hogy megismerjük az élelmiszerboltok világát.

A játékban 2-4 játékos játszhat egyszerre, és ajánlott életkor 6 évtől feljebb. A játékidő körülbelül 30 perc, amely lehetővé teszi, hogy rövid időn belül játsszátok le a játszmát.

A játék tartalmazza az összes szükséges elemet, hogy élvezetes legyen a játszma. A csomag tartalmaz 4 db bevásárlókocsit, 4 db bevásárlólistát, 1 db pörgetőkorongot és 36 db termékkártyát. Az összes elem a játékhoz szükséges, így nem kell külön vásárolnod semmit.

Ez a társasjáték nyert már több díjat is, beleértve a „Legjobb Társasjáték” díjat is. Ez azt mutatja, hogy a játék kiváló minőségű és nagyszerű módja annak, hogy együtt töltsétek az időt barátaiddal és családoddal.

A Játszva megismerjük - A bevásárlást társasjáték egy olyan játék, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok megismerjék az élelmiszerboltok világát. Ez a játék nem csak szórakoztató, de tanulságos is, hiszen segít abban, hogy jobban megértsük a bevásárlás különböző aspektusait. Ha szereted az izgalmas és interaktív játékokat, akkor ez a játék tökéletes választás számodra. Ne habozz, vásárold meg még ma, és élvezd az izgalmas játékot barátaiddal és családoddal!

Adatok

EAN
5997925713328
Cikkszám
109263

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek