Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kígyók és létrák a dzsungelben

Kígyók és létrák a dzsungelben
Kígyók és létrák a dzsungelben
Kígyók és létrák a dzsungelben
Kígyók és létrák a dzsungelben
Kígyók és létrák a dzsungelben
Kígyók és létrák a dzsungelben

Kígyók és létrák a dzsungelben

A népszerű Kígyók és létrák társasjáték dzsungeles változata, mely 4 éves kortól, 2-4 fővel játszható! Juss fel Te a leggyorsabban a tábla csúcsára! Dobj szerencsésen, és győzd le a többieket!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Orchard
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 820 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Kígyók és létrák a dzsungelben társasjáték a klasszikus játék újragondolt változata, mely garantáltan izgalmas és szórakoztató élményt nyújt minden játékosnak, akár 4 éves kortól. A játék 2-4 fővel játszható, így akár baráti összejövetelekre, családi programokra is tökéletes választás lehet.

A játékidő meglehetősen rövid, így akár gyors játékot is lehet játszani vele. A játék célja az, hogy minél előbb feljussunk a tábla csúcsára, azonban a játék menete nem egyszerű. Az utunk során ugyanis számos akadályba ütközhetünk, mint például a kígyók, melyek visszavisznek minket az út elejére, vagy a létrák, melyek segítségével azonban könnyedén ugrálhatunk előre.

A játék meglehetősen könnyen tanulható, így akár az egész család részt vehet benne, azonban a szerencse és a dobókocka szerepe miatt mindig lehet meglepetés a játék kimenetele. A Kígyók és létrák a dzsungelben társasjáték számos elismerést is nyert már, így nem csak szórakoztató, de kiváló minőségű játék is.

Ha szeretnél egy igazán szórakoztató játékot, ami garantáltan leköti a gyerekeket és a felnőtteket is, akkor ne habozz, válaszd a Kígyók és létrák a dzsungelben társasjátékot! Dobd a kockát és juss fel Te a leggyorsabban a tábla csúcsára, és győzd le a többieket!

Adatok

EAN
5011863102041
Cikkszám
54898

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek