Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Nikitin Passado ügyességi társasjáték

Nikitin Passado ügyességi társasjáték
Nikitin Passado ügyességi társasjáték
Nikitin Passado ügyességi társasjáték
Nikitin Passado ügyességi társasjáték

Nikitin Passado ügyességi társasjáték

Nikitin Passado ügyességi társasjáté A Passado célja a kézügyesség és koncentráló képesség fejlesztése, a feladat az, hogy a golyókat a lyukas tutajok segítségével a célba juttassuk, a játék tábla átmérője 36 cm, a játékot 1-3 játékos játszhatja, a játék 4 évnél idősebbek számára készült



Nikitin Passado játék részei




  • 1 db játáktábla (36 cm)

  • 3 db körcikk alakú tutaj

  • 1 db homokóra

  • golyó alakú színes bábuk


Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
LOGO
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 400 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Nikitin Passado ügyességi társasjáték a kézügyesség és koncentrációs képesség fejlesztésére szolgál. A játék célja, hogy a golyókat a lyukas tutajok segítségével a célba juttassuk. A játéktábla átmérője 36 cm, és 1-3 játékos játszhatja. A játék alkalmas 4 éves és idősebb gyermekek számára.

A játék tartalma egy játéktábla, 3 körcikk alakú tutaj, 1 homokóra és színes golyó alakú bábuk. A játékosoknak a golyókat a lyukas tutajok segítségével kell a célba juttatniuk. A játék során a játékosoknak meg kell figyelniük a tutajok helyzetét és ügyesen kell használniuk őket, hogy a golyókat a célba juttassák.

A Nikitin Passado játék egy nagyszerű módja annak, hogy fejlessze a gyermek kézügyességét és koncentrációs képességét. A játék ideális ajándék lehet 4 évesnél idősebb gyermekeknek, és könnyen játszható 1-3 játékos számára.

Az elnyert díjak között szerepel az "Amerikai Játék Szövetség Év Játéka díj" és az "Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award". A Nikitin Passado ügyességi társasjáték garantáltan izgalmas és szórakoztató élményt nyújt mindenkinek, aki szereti a kihívásokat és a társasjátékokat.

Ha szeretnéd fejleszteni a gyermek kézügyességét és koncentrációs képességét, akkor a Nikitin Passado ügyességi társasjáték az ideális választás. Vásárold meg még ma és élvezd a szórakozást és kihívásokat egyaránt!

Adatok

EAN
4250022930397
Cikkszám
57740

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek