Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Sivatagi bújócska társasjáték

Sivatagi bújócska társasjáték

Sivatagi bújócska társasjáték

Jellemzők:
Tartalom:
– 11 elemes összeilleszthetô játéktábla
– 30 szurikátakorong
– 20 pillangókorong
– 1 speciális dobókocka
Játékosok száma 2–4 fő
Játékidő kb. 15 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Keller&Mayer
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (13)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 540 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Sivatagi bújócska társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amelynek során a játékosoknak lehetőségük van megmutatni a kreativitásukat és ügyességüket. A játékot 2-4 fő játszhatja, és az ajánlott korosztály 6 éves kortól kezdődik. A játékidő kb. 15 perc, így ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének rövid, de intenzív játékélményben részt venni.

A játék tartalmazza az 11 elemes összeilleszthető játéktáblát, 30 szurikátakorongot és 20 pillangókorongot, valamint egy speciális dobókockát. A játék célja, hogy a játékosok minél több szurikátakorongot gyűjtsenek össze, miközben elkerülik a sziklákat és megpróbálják becserkészni a pillangókorongokat.

A Sivatagi bújócska társasjáték számos elismerést és díjat nyert, köztük a "Legjobb társasjáték" és a "Legjobb családi játék" díjat is begyűjtötte. Ez a játék tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik a kihívásokat és a szórakozást.

A Sivatagi bújócska társasjáték garantáltan feldobja az estéket, és kiváló lehetőség arra, hogy összehozzuk a családot vagy barátokat, és együtt élvezzük az időtöltést. A játék könnyen megtanulható, és lehetőséget nyújt arra, hogy az emberek jobban megismerjék egymást és közösen szórakozzanak.

Ha szeretnétek egy olyan játékot, amely garantáltan szórakoztató és kihívást jelent, akkor a Sivatagi bújócska társasjáték a tökéletes választás számotokra! Vásároljátok meg most, és élvezzétek az izgalmakat és a kalandokat, amelyekre ez a fantasztikus játék lehetőséget nyújt.

Adatok

EAN
5997925713540
Gyártói Cikkszám
713540
Cikkszám
109260

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek