Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Shit Happens partijáték

Shit Happens partijáték
Shit Happens partijáték
Shit Happens partijáték
Shit Happens partijáték
Shit Happens partijáték
Shit Happens partijáték

Shit Happens partijáték

Ismerd meg a Shit Happens partijátékot - egy olyan játékot, amely garantáltan feldobja a társasági estéidet! Ez a játék egy különleges és humoros módon közelít meg mindenféle nemkívánatos helyzetet, melyekkel az élet során találkozhatunk. A cél egyszerű: gyűjts össze 10 nyomorult kártyát, és légy Te a győztes!

A Shit Happens nem csak egy játék, hanem egy lehetőség arra, hogy a barátaiddal vagy a családoddal körbeülve megtudd, ki hogyan rangsorol bizonyos kellemetlen helyzeteket a "fájdalom sávján". A játék 1-től 100-ig terjedő skálán kínál számos kihívást, beleértve olyan vicces, de mégis élethű helyzeteket, mint például "apádat meztelenül látni" vagy "minden este az ágyba pisilni".

Az ajánlott életkor 18 éves vagy annál idősebb, így biztos lehetsz benne, hogy a játék tartalma felnőtteknek szóló humorral van átitatva. A játékidő körülbelül 30-60 perc, így tökéletes választás egy hosszabb társasági estére.

A Shit Happens partijáték 2 vagy több játékos számára kínál szórakozást, tehát akár párodban, akár nagyobb baráti társaságban is élvezhetitek a játék által nyújtott élményt. A játék során minden játékosnak meg kell osztania saját életének legundorítóbb, legnehezebb helyzeteit, és ezeket kell rangsorolnia a fájdalom sávján. A cél, hogy minél pontosabban rangsoroljátok a kártyákat, és elérjétek a győzelmet.

A Shit Happens partijáték tökéletes módja annak, hogy feldobjátok a közös estéket, és garantáltan mosolyt csal az arcotokra. Ez a játék nem csak szórakoztat, de arra is ösztönöz, hogy megosszátok egymással a legemlékezetesebb történeteket, miközben próbáljátok felmérni, hogy melyik helyzet a legrosszabb.

Ne várj tovább, szerezz be egy Shit Happens partijátékot még ma a társasjátékdiszkont.hu weboldaláról, és élvezd az együtt töltött időt a barátaiddal vagy a családoddal! Éljetek át együtt felejthetetlen és vidám pillanatokat, melyekről még hosszú ideig beszélgetni fogtok.


Ajánlott korosztály :
18 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 8 játékos részére
Játékidő :
20 – 60 perc
Gyártó :
Egyéb
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (192)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 740 Ft

Adatok

EAN
8720077212817
Cikkszám
55961

Saját videó / Iratkozz fel a TikTok és Youtube csatornánkra

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek