Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Időzített bomba társasjáték - Iello

Időzített bomba társasjáték - Iello

Időzített bomba társasjáték - Iello

Kedves Játékos! Fedezd fel az Időzített bomba társasjátékot - egy lélegzetelállító kalandot, amely London, 1890-es éveinek hangulatát hozza el közvetlenül a nappalidba. Az Iello által készített játék egy olyan kihívást tartogat számodra, ahol Sherlock Holmes és társaihoz csatlakozva kell megmentened a várost egy fenyegető veszélytől.

A játék ajánlott korcsoportja 8 éves kortól, és 4-8 játékos számára nyújt felejthetetlen élményt. Legyen szó családi összejövetelről vagy egy baráti társasági estéről, az Időzített bomba társasjáték garantáltan mindenki számára izgalmat és szórakozást jelent.

A játék menete során 10 perc áll rendelkezésetekre, hogy megtaláljátok és hatástalanítsátok a bombát, melyet Moriarty és társai rejtettek el a Big Ben belsejében. A küldetés során nem csak a bomba helyét kell kinyomoznotok, hanem a rejtélyes kódot is meg kell fejtenetek, mely a bomba hatástalanításához szükséges.

Az Időzített bomba társasjáték nem csak szórakoztat, de fejleszti az együttműködési, kommunikációs és problémamegoldó készségeket is. A játék során a résztvevők együtt dolgozva, csapatként küzdenek meg az idővel és a rejtélyekkel, amelyek London biztonságát fenyegetik.

Nincs többé unalmas est! Ha szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot a társaságod számára, az Időzített bomba társasjáték a tökéletes választás. Légy részese ennek a különleges kalandnak, mely mostantól elérhető a tarsasjatekdiszkont.hu-n. Ne hagyjátok, hogy Moriarty terve sikerüljön. Vegyétek fel a harcot az idővel, és mentsétek meg London városát!


Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
4 – 8 játékos részére
Játékidő :
25 – 30 perc
Gyártó :
Iello
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (49)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 490 Ft
Nincs raktáron

Adatok

EAN
3760175514647
Cikkszám
55693

Bemutató videó

Saját videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek