Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

UGEARS Marsjáró

UGEARS Marsjáró
UGEARS Marsjáró
UGEARS Marsjáró
UGEARS Marsjáró
UGEARS Marsjáró
UGEARS Marsjáró
UGEARS Marsjáró
UGEARS Marsjáró
UGEARS Marsjáró
UGEARS Marsjáró
UGEARS Marsjáró
UGEARS Marsjáró

UGEARS Marsjáró

UGEARS Marsjáró egy páratlan és kreatív modell az irodába vagy a lakásba. A Ugears modellek fejlesztik a logikus gondolkodást, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. A különleges fa anyagnak köszönhetően az érzékelés-tapintás is fejlődik a játékkal, valamint segít a szabálykövetés elsajátításában.
Alkatrészek száma: 95
Becsült összeszerelési idő: 0,5 óra
Szint: Könnyen
Modell mérete: 3,5 * 2,4 * 2,7 hüvelyk (9 * 6,2 * 6,8 cm)

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Ugears
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (26)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 980 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A NASA azt tervezi, hogy 2050-ben elindítja az emberiség első Mars-expedícióját. A vállalkozó szellemű és ambiciózus Elon Musk 2025-ben meg akarja kezdeni saját Mars-űrmisszióját. Itt az ideje, hogy felkészüljünk a vörös bolygó meghódítására az Ugears Mars Buggyjával!
A Ugears termékek megtestesítik a természet egy darabkáját a szobában. A különleges, fa lemezekből álló játék önmagába véve kettős szerepet tölt be: először is izgalmas a megépítése, más részről kifinomult és letisztult, természetes dekorációs eleme a szobának, irodának vagy munkaállomásnak. A modellekben az elemek ragasztás nélkül összeilleszthetők, tervezésüknek köszönhetően tartós és időtálló darabok. Az összes modell mozgatható, vagyis valamilyen funkció végezhető vele (pl. a járművek fakerekeiken guríthatók, a dobozok nyithatók-zárhatók, más modellek tekerhetők, és a lendülettől mozognak). A Ugears famodellek természetes fából készülnek, natúr színük minden típusú polcok vagy asztalon jól mutat. A modellek fejlesztik a logikus gondolkodás, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. A különleges fa anyagnak köszönhetően az érzékelés-tapintás is fejlődik a játékkal, valamint segít a szabálykövetés elsajátításában (a megépítéshez útmutatót kell használni) és a mechanika alapjainak megértésében. Bártan ajánljuk Mindenkinek, aki szereti a modellezést, a kreatív és igényes játékokat, a kihívásokat, és a bütykölést, kézügyességet igénylő elfoglaltságokat.

Adatok

EAN
4820184121102
Cikkszám
55854

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek