Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Brainbox - Körös-körül állatok társasjáték

Brainbox - Körös-körül állatok társasjáték

Brainbox - Körös-körül állatok társasjáték

BrainBox-Körös-körül. Egy gyors memóriajáték, ahol minden játékos a saját kártyáját a többiekkel egy időben tanulmányozza. A játék „körös-körül” megy egyik játékostól a másikig, amíg minden játékos válaszol a kártyán szereplő kérdésre. Akik jól válaszoltak, játékban maradnak, a helytelen választ adók kártyái pedig középre kerülnek, amit a játék végén a győztes begyűjt. Bónuszjáték: Minden kártyapár nyolc különbséget rejt, amit a játékosok megkereshetnek.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Gyártó :
The Green Board Game
Nyelv :
Magyar
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 650 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A BrainBox - Körös-körül állatok társasjáték egy remek memóriajáték, melyben akár több játékos is részt vehet. Az ajánlott életkor 8 évtől, így a játék megfelelő kihívást nyújt a fiatalabbaknak és az idősebbeknek egyaránt. A játékidő pedig rövid, mindössze 10 perc, így akár többször is játszható egy estén belül.

A BrainBox - Körös-körül állatok társasjáték elnyerte a Best Family Game díját a Paladone Games Night Awards 2019-ben, ami azt mutatja, hogy a játék kiváló szórakozást nyújt az egész család számára.

A játékmenet egyszerű. Minden játékos kap egy kártyát, amitől függetlenül azonos információkat kell megjegyezniük. Ezután a kártyák körbe járnak, és minden játékosnak fel kell tennie egy kérdést a saját kártyájához kapcsolódóan. Ha a kérdés helyesen van megválaszolva, a játékos marad a játékban, ha nem, akkor a kártyája középre kerül. A játék végén a legtöbb kártyát gyűjtő játékos nyeri meg a játékot.

A játékmenet mellett a BrainBox - Körös-körül állatok társasjáték bónuszjátékot is tartalmaz. A kártyákon nyolc különbséget kell megtalálni, amit a játékosok a játék során kereshetnek.

A BrainBox - Körös-körül állatok társasjáték nem csak szórakoztató, hanem segíti a játékosokat az állatokkal kapcsolatos tudásuk fejlesztésében is. A játék könnyen hordozható, így akár utazás közben is játszható.

Ha Te is szereted a memóriajátékokat és az állatokat, akkor a BrainBox - Körös-körül állatok társasjáték remek választás számodra. Fedezd fel az állatok világát, és szórakozz velünk!

Adatok

EAN
5025822936882
Cikkszám
59491

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek