Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Bang - The Bullet társasjáték

Bang - The Bullet társasjáték
Bang - The Bullet társasjáték
Bang - The Bullet társasjáték
Bang - The Bullet társasjáték
Bang - The Bullet társasjáték
Bang - The Bullet társasjáték
Bang - The Bullet társasjáték
Bang - The Bullet társasjáték
Bang - The Bullet társasjáték
Bang - The Bullet társasjáték
-19%

Bang - The Bullet társasjáték

A törvényen kívüliek a kezdetektől fogva üldözik a seriffet. A seriff vadászik a törvényen kívüliekre. A Renegát az árnyékban áskálódik, készen arra, hogy egyik vagy másik oldalra álljon ... Ki lesz a könyörtelen Törvényen kívüli, aki nem vár mást, csak hogy leszámoljon a seriffel? Hogy ezt megtudd, el kell venned a kártyákat ...
Egy bizonyos ponton, egy High Noon perzselő nap alatt , váratlan események mozgatják a fegyvereseket a lövöldözések és a szellemvárosok között.
A határ kiszélesedett a bölények városáig, Dodge Cityig , virágzó és veszélyes: itt új szereplők ütköznek össze és cselekednek kiszámíthatatlan módon.
És amikor a dolgok eldurvulnak, nem marad más hátra, mint az egészet eljátszani Egy ökölnyi kártyáért... teljesen másképp.
Mintha ez nem lenne elég, néha még furcsább fegyverforgatók bukkannak fel titkos búvóhelyekről, akiket igazán nehéz elkapni.

Ma végre a seriff úgy döntött, hogy a maga módján lezárja az ügyet.
Egy névre szóló golyóval.

Ez a név pedig BANG!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 8 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Gyártó :
Gémklub
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (11)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

17 940 Ft
14 584 Ft

Részletek

- The Bullet. Egy fantasztikus társasjáték, amelyben 4-7 játékos részvételével játszhatunk. Az ajánlott életkor 8 évtől egészen felnőttkorig, így bárki bekapcsolódhat a játékba és élvezheti a vadnyugati hangulatot. A játék időtartama általában 20-40 perc között változik, így bármikor lehetőség van egy-egy körre, de akár több órás játékidőre is.

A Bang! - The Bullet számos díjat nyert az évek során, amelyek bizonyítják a játék magas minőségét és népszerűségét. A játékot a díjnyertes Bang! kiegészítőkkel együtt adják, így a játék még izgalmasabbá és változatosabbá válik. A játékosoknak lehetőségük van különféle karaktereket játszani, akiknek különböző képességeik vannak, így a játék mindig más és más élményt nyújt.

A Bang! - The Bullet társasjátékban az a célunk, hogy megöljük az ellenfeleinket, miközben igyekszünk elkerülni, hogy bennünket találjanak el. Az izgalmas kaland során rengeteg furcsa karakterrel és váratlan eseménnyel találkozhatunk, így az egész játék tele van meglepetésekkel és fordulatokkal.

Ha szereted a vadnyugati hangulatot, és szeretnél egy izgalmas, fordulatos és változatos játékot játszani, akkor a Bang! - The Bullet társasjáték a legjobb választás számodra. Vidd haza a játékot még ma, és éld át a törvényen kívüli élet izgalmait!

Adatok

EAN
8032611690211
Cikkszám
69324

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek