Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Decktective: Bloody-Red Roses társasjáték

Decktective: Bloody-Red Roses társasjáték
Decktective: Bloody-Red Roses társasjáték
Decktective: Bloody-Red Roses társasjáték
Decktective: Bloody-Red Roses társasjáték

Decktective: Bloody-Red Roses társasjáték

A Decktective: Bloody-red roses egy kooperatív nyomozós játék, 3D-s helyszínnel. A játékosoknak egy rejtélyes ügyet kell megoldaniuk. A játék végén a játékosoknak számos kérdésre kell válaszolniuk: Minden helyes válasz pontokat ér. Minél több pontot kapnak, annál jobb az eredményük. Össze tudod rakni a bizonyítékokat, hogy megoldd a rejtélyt? Mi történhetett? Tragikus baleset vagy brutális bűntény? Kártyapakliban egy rejtélyes ügy, igazi detektíveknek.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Gémklub
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 180 Ft

Részletek

A játékot 1-6 fő részvételével játszhatjuk, így baráti társaságunkkal vagy családunkkal is élvezhetjük a nyomozás izgalmas perceit. Az ajánlott életkor 14 éves kortól kezdődik, így a tinédzserek és felnőttek is remekül szórakozhatnak vele.

A játékidő 1-2 óra, ami garantáltan leköti majd a játékosok figyelmét. A játékot már több díjra is jelölték, így biztos lehetsz benne, hogy egy igazán minőségi társasjátékot vásárolsz.

A Decktective: Bloody-red roses egyedülálló játékmenetet kínál, amelyben az egész csapat együttműködésére van szükség ahhoz, hogy a rejtélyt megoldják. A játék során a játékosoknak figyelmesen kell olvasniuk a nyomokat és a bizonyítékokat, amelyeket a különböző helyszíneken találnak. Azonban a helyzet bonyolódik, amikor a rendelkezésre álló idő egyre kevesebb, és a játékosoknak egyre több kérdésre kell válaszolniuk.

Ha szereted a kalandokat és a logikai játékokat, akkor a Decktective: Bloody-red roses biztosan elnyeri majd a tetszésedet. Vásárold meg most, és élvezd az izgalmas nyomozást barátaiddal vagy családoddal együtt!

Adatok

EAN
9788894957150
Cikkszám
69325

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek