Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kragmortha - új kiadás

Kragmortha - új kiadás

Kragmortha - új kiadás

Ó, okos koboldok, vajon el tudjátok-e kerülni a Sötét Úr (Rigor Mortis, minden Gonoszok Ura) haragját, miközben ő a dolgozószobájában bolyong? Szörnyű varázslatok sújtják majd azokat, akiket a Sötét Nagyúr pillantása eltalál! A Kragmortha egy partijáték 2-8 játékos számára, akiket izgalmas vezeklések fognak sújtani. Humorának senki sem fog ellenállni!

VIGYÁZZ! Ez a játék fizikai penitenciákat eredményez, és ártalmas (az ártalmas definíciója: ártalmas vagy káros) az egészségre!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 8 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

14 950 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Kragmortha társasjáték egy fantasztikus és izgalmas élményt nyújt mindenki számára, aki szeretne egy kicsit elszakadni a hétköznapok rohanásától. Az új kiadás egy fantasztikus játék, amelyet 2-8 játékos játszhatnak egyszerre. Az izgalmas vezeklések és a humoros pillanatok garantáltak, amelyekkel a játék tele van.

A játéknak nincs korhatára, így bárki játszhatja, aki szeretné. Az új kiadásban számos újítás található, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot. A játékidő körülbelül 60 perc, így elegendő idő van arra, hogy mindenki élvezze a játékot.

A játék során a játékosoknak el kell kerülniük a Sötét Nagyúr haragját, amely nem egyszerű feladat. A sötét varázslatok és a gonosz koboldok minden pillanatban készakarva vannak, hogy megakadályozzák a játékosokat. A játék izgalmai között rengeteg humoros pillanat vár, amelyeknek senki sem tud ellenállni.

A játék számos díjat nyert az elmúlt években, amelyek bizonyítják a játék minőségét és népszerűségét. A játék az egyik leghíresebb partijáték a világon, amelyet mindenki szeret. Ha szeretnél egy fantasztikus játékot játszani a barátaiddal vagy a családoddal, akkor a Kragmortha az ideális választás számodra.

Vigyázat! A játék fizikai penitenciákat eredményezhet, és ártalmas lehet az egészségre. Fontos, hogy a játékot csak azok játsszák, akiknek nincs semmilyen egészségügyi problémája, és mindig legyenek óvatosak a játék során. Ha szeretnél egy izgalmas és humoros játékot játszani, akkor a Kragmortha a legjobb választás számodra. Vedd meg most, és élvezd az izgalmas kalandokat a Sötét Nagyúr birodalmában!

Adatok

EAN
8033772895194
Cikkszám
69330

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek