Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Scythe - Kiegészítő tábla társasjáték

Scythe - Kiegészítő tábla társasjáték

Scythe - Kiegészítő tábla társasjáték

A játéktábla-bővítmény a normál játéktábla hátoldalára csúsztatható, így egy teljes játéktáblát hoz létre 70%-kal nagyobb mezőkkel (a tartalom ugyanaz). A Scythe játékban minden egység és nyersanyag a táblán marad, így a nagyobb mezők több helyet biztosítanak. A standard játéktábla mérete 624x818 mm, és ezzel a bővítéssel 818x939 mm-re nő.

Bővebben
Játékosok száma :
1 – 5 játékos részére
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 780 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Scythe kiegészítő tábla társasjáték egy fantasztikus lehetőséget kínál minden társasjáték rajongónak arra, hogy még izgalmasabbá és kihívóbbá tegye a játékot. A játéktábla-bővítmény a normál játéktábla hátoldalára csúsztatható, így egy teljes játéktáblát hoz létre 70%-kal nagyobb mezőkkel, a tartalom ugyanaz. Így minden játékosnak több hely áll a rendelkezésére, hogy stratégiai döntéseket hozzanak és versenyezzenek a győzelemért.

A Scythe játék izgalmas és kihívást jelentő stratégiai játék, amelyben 1-5 játékos vehet részt. A játék az 1920-as években játszódik egy alternatív Európában, ahol a különböző nemzetek megszállták egymást területi és gazdasági hatalom megszerzése érdekében. A játék célja, hogy minden játékos vezesse saját nemzetét a győzelemhez, amelyért az egységeiket és nyersanyagaikat kell hatékonyan felhasználniuk.

A játékot 14 éves kortól ajánljuk, és a játékidő körülbelül 2-3 óra. A játék kitűnően fejleszti az ügyességet, a stratégiai gondolkodást és a problémamegoldó képességet. A Scythe több díjat is nyert, köztük a 2016-os Golden Geek Awards játékának a díját is elnyerte.

Ha szereted a társasjátékokat, és keresed az új kihívásokat, akkor a Scythe kiegészítő tábla társasjáték tökéletes választás számodra. Vedd meg most és élvezd a nagyobb mezők által nyújtott előnyöket!

Adatok

EAN
653341025708
Cikkszám
69332

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek