Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Scythe: Promó kártyacsomag 5.

Scythe: Promó kártyacsomag 5.

Scythe: Promó kártyacsomag 5.

Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 420 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Scythe egy fantasztikus stratégiai társasjáték, ami az 1920-as évek Európájában játszódik egy alternatív történelmi univerzumban. A játékban a játékosoknak egy-egy nép vezetőjeként kell felépíteniük egy erős és virágzó birodalmat, miközben hadban állnak egymással.

A Scythe-ban maximum öt játékos játszhatnak egyszerre, így ideális választás baráti összejövetelekre vagy családi játék estékre. A játék ajánlott életkora pedig 14 éves kortól, azonban az idősebbek is nagy élvezettel játszhatják.

A játékidő szintén változó, általában 90-120 perc között mozog, így egy kiadós játék estére kiváló választás.

A Scythe számos díjat nyert az évek során, többek között a Golden Geek Award, a Board Game Quest Award és a Dice Tower Award is a kitüntetettjei között szerepel.

A Scythe: Promó kártyacsomag 5. egy kiegészítő a játékhoz, amely további lehetőségeket kínál a játékosoknak. A csomag öt promóciós kártyát tartalmaz, amelyek új stratégiai lehetőségeket nyújtanak, és még izgalmasabbá teszik a játékot.

Ha szeretnéd egy fantasztikus játékélménnyel gazdagítani a baráti összejöveteleket, vagy csak egy izgalmas és kihívást jelentő játékot keresel a család számára, akkor a Scythe tökéletes választás. Vásárold meg most a Scythe: Promó kártyacsomag 5-öt is, hogy még több lehetőséged legyen a játékban!

Adatok

Cikkszám
69343

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek