Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Scythe - Valósághű nyersanyagok

Scythe - Valósághű nyersanyagok

Scythe - Valósághű nyersanyagok

Ezek a valósághű nyersanyagjelzők a Scythe kiskereskedelmi, speciális és prémium verzióiban található fából készült jelzőket helyettesítik. Ezek 80 darab (egyenként 20 darab) olajat, fát, fémet és élelmiszert jelölő zsetont tartalmaznak, és gyantából vagy fémből készültek (a zsetontól függően).

Bővebben
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 160 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Scythe társasjáték egy fantasztikus stratégiai játék, amelyben akár öt játékos is részt vehet. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a kihívásokat és a taktikázást. A játék időtartama általában 90-120 perc, és 14 éves kor felett ajánlott.

A játék fő célja, hogy a játékosok egy ipari birodalmat építsenek fel és versenyezzenek egymással a területek és nyersanyagok megszerzéséért. A játékmenet nagyon izgalmas és változatos, minden játékosnak más stratégiát kell alkalmaznia a győzelem érdekében.

A Scythe társasjáték számos díjat nyert, köztük a Golden Geek Awards, a Board Game Quest Awards és a Dice Tower Awards is díjazta már. Az egyik legnépszerűbb játék a piacon, és garantáltan órákra leköti a játékosokat. A játékot könnyen meg lehet tanulni, de több lehetőség is van a továbbfejlődésre és a fejlesztésre.

Az igényes játékosoknak ajánljuk a Scythe speciális és prémium verzióit, amelyek valósághű nyersanyagjelzőket tartalmaznak. Az olajat, fát, fémet és élelmiszert jelölő zsetonokat gyantából vagy fémből készítették, és nagyon jól mutatnak a játék során. Ezek a jelzők hozzáteszik az élményhez, és még jobbá teszik a játékot.

Ha szereted a taktikai játékokat és az izgalmas kihívásokat, akkor a Scythe társasjáték a Te játékod. Vásárold meg most és élvezd a fantasztikus játékélményt!

Adatok

EAN
653341025807
Cikkszám
69344

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek