Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kifürkészhetetlen társasjáték

Kifürkészhetetlen társasjáték

Kifürkészhetetlen társasjáték

Kedves Játékos! Merülj el az SS Atlantica utasai és legénysége között ebben a három-hat játékosnak szóló, rejtett lojalitásokról, intrikákról és paranoiáról szóló játékban. Egyes játékosok emberek, akik a hajó túléléséért küzdenek, míg mások árulók, akiket titokzatos lények küldtek a hajóra, hogy biztosítsák, hogy az soha nem éri el a kikötőt! Mivel a játékosok lojalitása rejtett, annak meghatározása, hogy ki a barát és ki az ellenség, döntő fontosságú az Unfathomable izgalmas játékának megnyeréséhez.

Az Unfathomable társasjáték egy izgalmas és kifürkészhetetlen játék, amelyben az SS Atlantica hajó utasainak és legénységének rejtett lojalitásairól kell kideríteni a titkokat. A játék három-hat játékosnak szól, és szinte bárki részt vehet benne, aki szereti a rejtélyeket és az izgalmas intrikákat.

Az Unfathomable játékmenete nagyon izgalmas és fordulatos. A játékosoknak különböző szerepeket kell eljátszaniuk, és titokban tartaniuk kell a valódi lojalitásukat. A játék célja az, hogy felfedjük a rejtett lojalitásokat, és megtaláljuk az árulókat, akiknek célja, hogy a hajót soha ne érje el a kikötő.

Az Unfathomable társasjáték játékidőtől függően 2-3 órán át is eltarthat, és olyanoknak ajánljuk, akik szeretnek izgalmas és kihívást jelentő játékokat játszani. Az Unfathomable már számos díjat nyert, köztük a legjobb társasjáték és a legjobb fantáziajáték díját is elnyerte.

Ha szeretsz izgalmas és kifürkészhetetlen játékokat játszani, akkor az Unfathomable társasjáték a te játékod! Vidd haza a játékot, és élvezd a titkokat és intrikákat az SS Atlantica hajó fedélzetén!

Ne hagyd ki ezt a különleges kalandot, rendeld meg most és légy részese ennek a rejtélyteljes utazásnak!


Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 6 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (8)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

27 890 Ft

Adatok

EAN
841333113414
Cikkszám
69345

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek