Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

BUMM! társasjáték

BUMM! társasjáték

BUMM! társasjáték

Durva, nyers és rendkívül trágár! Ezzel a partijátékkal kifekszel a röhögéstől, és könyörögsz, hogy ne hagyjátok abba!
Mindössze egy hangulatteremtő mondat, meg egy pár szimultán ööö… közbeszúrás.
Készen állsz hát a BUMM!-ra? Bárki, aki mindig is úgy gondolta: Kell nekem egy Bumm!, most megkapja, ami jár neki: A Bumm! UltraPiszkos alapjáték és a két önálló bővítmény legjobbjai egy bombasztikus, több mint 700 kártyát tartalmazó gyűjtődobozban.

Hűen a mottóhoz: Ha piszkos, akkor legyen igazán piszkos! És hogy megünnepeljük ezt a kéjesen jó all-inclusive csomagot, aminek BAMtasztikus új borítórajz is van a tetején. Természetesen, mint mindig, a játékhoz tartozik néhány üres kártya, amelyekre a játékosok a saját legjobb ötleteiket írhatják rá.

A BAM! Ultra dirty a legjobb - és határozottan felnőtt! - ajándék mindenkinek, aki BAM! szereti, de még nem birtokolja. Ez a Best-Of-Box mindent tartalmaz, ami könnyeket csal a játékosok szemébe a nevetéstől, mert egy kis BAM! kell.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
18 éves kortól
Játékosok száma :
4 – 10 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 220 Ft

Részletek

A BUMM! társasjátékban akár 8-10 fő is részt vehet, ami garantálja, hogy minden bulin nagy sikert arat. Ajánlott korosztály 18 éves kortól, hiszen a játék rendkívül trágár és durva humorral van átszőve. Az játékidő pedig változó, általában 30-60 perc között mozog.

A BUMM! társasjáték nem véletlenül nyerte el több díjat is, hiszen igazán felejthetetlen élményt nyújt minden játékosnak. A játék során a résztvevőknek fel kell sorolniuk dolgokat a megadott témakörökből, miközben egy időzített robbanóóra számlálja vissza az időt. Ha a robbanóóra ketyegése lejár, akkor a játékos, akinek éppen soron van, a kezében marad a BUMM! kártya, amivel kiesik a játékból.

A BUMM! társasjáték garantáltan felrázza az egész társaságot és garantáltan jó hangulatot teremt. Ha szeretnél felejthetetlen élményeket szerezni, és egy igazán vicces, trágár és durva játékra vágysz, akkor a BUMM! a tökéletes választás számodra. Ne habozz, vedd meg még ma és készülj fel a legjobb bulikra és partikra, amiket valaha is átéltél!

Adatok

EAN
4250231718441
Cikkszám
69346

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek