Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Fallout: Atomi kötések - kiegészítő

Fallout: Atomi kötések  - kiegészítő

Fallout: Atomi kötések - kiegészítő

Ez a bővítőcsomag mindent tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy a Fallout The Board Game minden kompetitív forgatókönyvét és az Új Kalifornia bővítményt kooperatív forgatókönyvként játszhasd. Ahelyett, hogy egymás ellen küzdenétek, az Atomic Bonds segítségével te és barátaid beutazhatjátok a pusztaságot, felszedhetitek a legjobb felszerelést, és győzelemre kényszeríthetitek a választott frakciótokat - együtt!

FEJLESZTÉSEK: Amellett, hogy megduplázza a korábbi játékokban elérhető forgatókönyvek számát, ez a bővítmény módosításokkal, mutációkkal és műhelyfejlesztésekkel is kiegészül, amelyek szédítő új magasságokba emelik a Fallout-játékokat.

Ez a felnőtteknek és tizenéveseknek szóló izgalmas kalandjáték 1-4 játékos számára készült, és 14 éves kortól ajánlott. Az átlagos játékidő 2-3 óra között van.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
120 – 180 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (16)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 130 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Atomic Bonds bővítőcsomag a Fallout The Board Game rajongóinak készült, akik szeretnének új kihívásokat kipróbálni és együttműködni barátaikkal a játék során. A kooperatív forgatókönyvek új dimenziót adnak a játéknak, és lehetővé teszik az együttműködést a frakciótagok között, ahelyett, hogy egymás ellen harcolnának.

Az Atomic Bonds bővítőcsomag kiemelkedik az elnyert díjakkal, amelyeket a Fallout The Board Game elnyert. A The Dice Tower Award for Best Board Game Expansion díjat nyerte el 2020-ban, és az Origins Award for Best Board Game Expansion díjra is jelölték ugyanabban az évben. Ezek a díjak azt mutatják, hogy az Atomic Bonds bővítőcsomag egy valóban kiváló minőségű és élménydús játékélményt nyújt a játékosoknak.

Az Atomic Bonds bővítőcsomag módosításokat, mutációkat és műhelyfejlesztéseket tartalmaz, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot és új lehetőségeket kínálnak a játékosoknak. A játék 1-4 játékos számára készült, és az átlagos játékidő 2-3 óra között van.

Ha szeretnéd kipróbálni az Atomic Bonds bővítőcsomagot, akkor ne habozz, és szerezd be még ma! Élvezd az izgalmas kalandokat a barátaiddal és fedezd fel a posztapokaliptikus világ rejtélyeit és veszélyeit. Az Atomic Bonds bővítőcsomag kiváló ajándék lehet a Fallout The Board Game rajongóinak, és garantáltan hosszú órákra szórakoztatja majd őket.

Adatok

EAN
841333106140
Cikkszám
69347

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek