Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Trónok Harca - Nincs középút társasjáték

Trónok Harca - Nincs középút társasjáték

Trónok Harca - Nincs középút társasjáték

Manipuláld Királyvár szövevényes politikáját a Trónok harca: Nincs középút kiszámíthatatlan hatalmi játszmáiban! Ebben a pörgős kártyajátékban a kilenc konspiráló szereplő egyikeként vezeted a Házadat. A befolyásod révén új szövetségesekre teszel szert, de ezeken a szövetségeseken osztozol a szomszédaiddal, így hát vigyázz – még a legközelebbi társaidat is máshova kötheti hűségük.

A játékban a nagy sikerű könyvsorozat számos ikonikus hőse és gonosztevője szerepel, így barátaiddal versenyezhetsz, hogy beszervezd Brienne-t a Szépséget, Ser Davost, Tywin Lannistert és még sok mást, akik mind egyedi, különleges képességekkel rendelkeznek.

Megtanulása gyorsan megy, minden egyes fordulóban megpróbálod kitalálni, hogy mit terveznek a barátaid. Az adott karaktert egy bizonyos előnyért toborozzák, vagy azért, hogy szabotálják az egyik kis tanácsukat?Ez a felnőtteknek és tizenéveseknek szóló kártyajáték 3-6 játékossal játszható, és 14 éves kortól alkalmas. Az átlagos játékidő 90 perc.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 8 játékos részére
Játékidő :
120 – 240 perc
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 330 Ft

Részletek

A Trónok Harca - Nincs középút társasjáték egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a Trónok Harca világában játszhassunk és kipróbálhassuk időnként szövevényes politikáját is. A játék gyors megtanulással kezdődik, majd az izgalom fokozatosan növekszik, ahogy a játékosok megpróbálnak kitalálni, hogy mi lehet az ellenfelek stratégiája.

A játékban kilenc konspiráló szereplő - köztük ikonikus hősök és gonosztevők - áll rendelkezésre, amelyeknek különleges képességei vannak. A játékosoknak fel kell szervezniük szövetségeseket, de vigyázniuk kell, mert ezek a szövetségesek könnyen másokhoz csatlakozhatnak, és még a legközelebbi barátok hűségét is megváltoztathatják.

A Trónok Harca - Nincs középút társasjáték 3-6 játékossal játszható, és ideális 14 éves kortól felfelé. Az átlagos játékidő 90 perc, ami teljesen elegendő ahhoz, hogy a játékosok megélhessék a Trónok Harca világának igazi izgalmait.

A játék több díjat is nyert, köztük az "Év Kártyajátéka" és a "Legjobb Tematikus Játék" díjat is elnyerte. Ha szereted a Trónok Harca világát, vagy csak szeretnél egy izgalmas és pörgős kártyajátékot játszani barátaiddal és családoddal, akkor a Trónok Harca - Nincs középút társasjáték az ideális választás számodra. Vedd meg most, és élvezd a Trónok Harca világát!

Adatok

EAN
0841333113438
Cikkszám
69348

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek