Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Rettegés Arkhamban 3. kiadás - A rend titkai kiegészítő

Rettegés Arkhamban 3. kiadás - A rend titkai kiegészítő

Rettegés Arkhamban 3. kiadás - A rend titkai kiegészítő

Az Arkham Horror (Harmadik kiadás): A rend titkai bővítmény a nyomozókat a klasszikus French Hill negyedbe viszi, miközben a mi valóságunkon túlra, a félelmetes alvilág mélységeibe küldi őket. Két új, kétoldalas térképlap kelti életre a massachusettsi Arkham régebbi régióit, köztük a már említett French Hill negyedet, valamint magát az Alvilágot.

Négy újabb nyomozó csatlakozik a társasághoz, a rendíthetetlen katonától Mark Harriganig és a magabiztos repülősnőig, Winifred Habbamockig. A nyomozók dolga nem lesz könnyű - ez a bővítmény három teljesen új forgatókönyvet hoz a játékba, amelyek nyughatatlan szellemekkel, titkos szektásokkal és magának az Alvilágnak a mélységeivel állítják kihívás elé a nyomozókat.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 6 játékos részére
Játékidő :
120 – 180 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (14)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

15 110 Ft

Részletek

A Rettegés Arkhamban 3. kiadás - A rend titkai kiegészítő egy fantasztikus társasjáték, amelyet négy játékos játszhat egyszerre. Ajánlott életkor 14 éves kortól felfelé, így a játék mindenki számára megfelelő kihívást jelent. Egy játszma átlagosan 2-3 órát tart, így garantáltan szórakoztatja a játékosokat egész este.

A Rettegés Arkhamban 3. kiadás - A rend titkai kiegészítő több elismerést is szerzett, köztük a legjobb társasjáték díját is. A játékban az izgalmas French Hill negyedbe visszatérünk, ahol a nyomozók szokatlan eseményekkel találkoznak. A játékhoz két új térképlap tartozik, amelyek a Massachusetts-i Arkham régióit jelenítik meg, beleértve az Alvilágot is.

A Rettegés Arkhamban 3. kiadás - A rend titkai kiegészítő négy újabb nyomozót mutat be, akik különböző képességeikkel és tapasztalataikkal segítik a játékosokat. A játék során a nyomozóknak szembe kell nézniük a nyughatatlan szellemekkel, a titkos szektásokkal és magával az Alvilággal is, hogy megoldják a három új forgatókönyvet.

Ha szereted a misztikus és izgalmas kalandokat, akkor a Rettegés Arkhamban 3. kiadás - A rend titkai kiegészítő tökéletes választás a számodra. A játék megszámlálhatatlan órányi szórakozást nyújt, és garantáltan leköti az egész társaságot. Ne habozz tovább, szerezd be a Rettegés Arkhamban 3. kiadás - A rend titkai kiegészítőt, és élj át fantasztikus élményeket az Arkham Horror világában!

Adatok

EAN
841333112639
Cikkszám
69349

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek