Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén Terjeszkedő Háború Kiegészítő

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén Terjeszkedő Háború Kiegészítő

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén Terjeszkedő Háború Kiegészítő

Kedves Játékos! Szeretnénk bemutatni neked a A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén - Terjeszkedő háború kiegészítőt, amely egy teljesen új dimenziót nyit a már ismert társasjáték világában. Ez a bővítmény, amely új hősökkel, ellenségekkel, térképlapkákkal, terepekkel és tárgyakkal gazdagítja a játékot, elengedhetetlen minden igazi kalandor számára.

A kiegészítő egy izgalmas, tizenöt kalandból álló kampányt tartalmaz, ahol a játékosoknak könyörtelen zsoldosokkal kell megküzdeniük Rohan és Gondor földjein, a Fangorn-erdő sűrűiben és Osgiliath kísértetjárta romjai között. A csaták és kalandok során nemcsak a bátorságodat, hanem a stratégiai gondolkodásodat is próbára teszi.

A játék 2-5 játékos számára ajánlott, és 14 éves kortól játszható. Egy játék átlagosan 60-120 percet vesz igénybe, így tökéletes választás egy hosszabb játékestre barátokkal vagy családdal.

Ki ne hagyd ezt a lehetőséget, hogy bővítsd a A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén társasjátékodat a Terjeszkedő háború kiegészítővel. Az új kalandok és kihívások garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak minden játékos számára.

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén - Terjeszkedő háború kiegészítő 2019. Év Játéka díjat nyert Magyarországon, ami bizonyítja a játék kiváló minőségét és népszerűségét a rajongók körében.

Ne várj tovább! Ha szereted A Gyűrűk Ura világát és készen állsz új kalandokra, akkor ez a bővítmény tökéletes választás számodra. Vedd meg most, és védd meg Gondor és Rohan királyságait az ellenséges erőkkel szemben. Legyél te a hős, aki megállítja a sötétség terjedését Középföldén!


Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 5 játékos részére
Játékidő :
60 – 80 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (16)
Kártya méret :
337 db / 41 x 63 mm
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

29 750 Ft

Adatok

EAN
841333113469
Ajánlott kártyavédő
57337 - Premium Mini USA Mayday kártyavédő -100 db - 41x63 mm - MDG-7039
Cikkszám
69350

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!