Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Párizs - l’Étoile kiegészítő társasjáték

Párizs - l’Étoile kiegészítő társasjáték

Párizs - l’Étoile kiegészítő társasjáték

A Párizsban az 1900-as évek Párizsában gazdag ingatlanbefektetők szerepébe bújhatsz. Párizs a világ egyik legszebb városává való átalakulásának csúcsán van. Az 1889-es világkiállítás sikeres megrendezése, az Eiffel-torony megépítése és a Bastille ostromának századik évfordulója után Párizs a "Belle Époque" néven ismert időszakot éli át. Párizs építészete ebben az időszakban a Beaux-Arts, a neobizánci, a neogótikus, a szecessziós és az art deco építészetig terjedt.
Az Ön feladata, hogy megvásároljon néhányat ezek közül a csodálatos párizsi épületek közül, hogy profitot termeljen, és befektessen Párizs legikonikusabb műemlékeinek és nevezetességeinek fejlesztésébe és fenntartásába.

A Paris: I'Étoile extra bónusz lapkákkal bővíti a játékmenetet, amelyek nagyfokú változatosságot adnak a párizsi játékhoz. De ez még nem minden, az I'Étolie bevezeti az új stratégiai lapkákat is, amelyek változó játékos-erősségeket adnak a játékhoz. Minden játékos egy különleges képességgel indul, amelyet a játék során módosíthat.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Gyártó :
Delta Vision
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 610 Ft

Részletek

A Párizs - l’Étoile kiegészítő társasjáték ideális játék azoknak, akik szeretik az építkezést és az ingatlanbefektetést. A játékban akár 2-4 játékos is részt vehet, és a játékmenet kb. 45-60 percig tart. A játékot 14 éves kortól ajánljuk, így ideális választás lehet családok és baráti társaságok számára is.

A játék során Párizsban járunk az 1900-as években, és az a feladatunk, hogy megvásároljuk a város ikonikus épületeit, és fejlesztéseket hajtsunk végre rajtuk. A játékmenet változatos, hiszen a kiegészítő lapkák és stratégiai lapkák nagyfokú változatosságot biztosítanak. Minden játékos különleges képességgel indul, amelyet a játék során módosíthat, így mindig új és izgalmas kihívásokkal állunk szemben.

A Párizs - l’Étoile kiegészítő társasjáték számos elismerést kapott, többek között a 2015-ös Golden Geek Awards kategóriájában a legjobb társasjáték kiegészítő díját nyerte el. A játék élménye garantált, és a magával ragadó, régi korszak hangulata kellemes, izgalmas perceket biztosít az egész család számára.

Ha szeretnél részese lenni az ingatlanpiaci világnak, és megmutatnád, hogy milyen üzleti érzéked van, akkor a Párizs - l’Étoile kiegészítő társasjáték a tökéletes választás számodra. Vásárold meg most, és élvezd az építkezés és befektetés izgalmait Párizs csodálatos világában!

Adatok

Cikkszám
69359

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek