Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

A nagy western utazás 2. kiadás - Great Western Trail társasjáték

1 (1 vélemény)
A nagy western utazás 2. kiadás - Great Western Trail társasjáték

A nagy western utazás 2. kiadás - Great Western Trail társasjáték

1 (1 vélemény)
Amerika a 19. században: Texasból Kansas Citybe tereled a marháidat, ahonnan vonattal küldöd el őket. Ezzel pénzt és győzelmi pontokat szerzel. Mondanom sem kell, hogy minden alkalommal, amikor Kansas Citybe érkezel, a legértékesebb marháidat akarod magaddal vinni. A Nagy Western Utazás Az is jó ötlet lehet, ha hozzáértő személyzetet veszel fel: cowboyokat a csordád javítására, mesterembereket a saját épületeid építésére, vagy mérnököket a fontos vasútvonalra.

Ha ügyesen irányítod a csordádat, és eligazodsz a Nagy Western Utazás lehetőségei és buktatói között, biztosan te szerzed a legtöbb győzelmi pontot, és megnyered a játékot. A Nagy Western Utazás játékban a legtöbb győzelmi pontot szerezheted meg.
A Great Western Trail második kiadása pasziánsz szabályokat tartalmaz, így a játékosok száma 1-4 lehet.

Második kiadás:
Emlékszel még a régi időkre a Nyugaton? Nos, az idők változnak'! Az új szóló ellenféltől kezdve a hihetetlen tájakig, nem is fogod tudni, hol kezdd.És ott e van egy új tehéncsorda, amit eladhatsz!


A Great Western Trail Alexander Pfister kritikusok által elismert játék a marhatenyésztésről. A játékosok megpróbálják átkergetni a csordájukat a középnyugati prérin, és elszállítani Kansas Citybe. De vigyázat! Más cowboyok osztoznak veled az ösvényen. Meghívunk, hogy nyeregbe pattanj!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
75 – 150 perc
Gyártó :
Delta Vision
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

22 310 Ft

Részletek

A Nagy Western Utazás 2. kiadás egy fantasztikus társasjáték, amely az amerikai Nyugat legizgalmasabb korszakát eleveníti fel. A játékosok a marhatenyésztés világába csöppennek, és ügyesen kell irányítaniuk a csordájukat a középnyugati prérin keresztül, hogy pénzt és győzelmi pontokat szerezzenek. A cél, hogy a legtöbb győzelmi pontot szerezze meg a játékos, és megnyerje a játékot.

A játékban 1-4 játékos játszhat, így az egész család szórakozhat együtt, vagy barátokkal lehet kihívást jelentő játszmákat játszani. A Nagy Western Utazás ajánlott életkora 12 év felett van, így a középiskolások és az idősebb játékosok is élvezhetik a játékot.

A játékmenet érdekessége abban rejlik, hogy a játékosok maguk dönthetik el, hogy milyen stratégiát fognak alkalmazni a csordájukkal. Az épületek építése, a cowboyok és mesteremberek felvétele mind-mind azon múlik, hogy melyik játékos hogyan szeretné elérni a céljait. A játékmenet változatos és izgalmas, így sosem unalmas a játék.

A társasjáték díjnyertes, és rengeteg elismerést kapott a kritikusoktól. A Great Western Trail Alexander Pfister remekműve, amelyet a játékosok imádni fognak. A játékidő kb. 75-150 perc, így egy hosszabb játszóidőre számíthatunk.

Ha szeretnél egy izgalmas, változatos és fordulatokkal teli társasjátékot játszani, akkor a Nagy Western Utazás 2. kiadás a tökéletes választás számodra. Pattanj nyeregbe, és indulj el az amerikai prérin, hogy a legtöbb győzelmi pontot szerezd meg a játékban!

Adatok

EAN
9786155228124
Cikkszám
69369

Vélemények

Átlagos értékelés:
1
(1 vélemény)
Bea
2022.03.31
Csak jelezném, hogy az akciójukban 23990 Ft helyett 26670 ért lehet kapni.... Mi ebben az akció azon kívül, hogy lehet kapni? A csillag nem a játékra vonatkozik.

Hasonló termékek