Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Ki vagyok? Társasjáték

Ki vagyok? Társasjáték
Ki vagyok? Társasjáték
Ki vagyok? Társasjáték
Ki vagyok? Társasjáték

Ki vagyok? Társasjáték

Észrevette, hogy mekkora sikerélményként éli meg egy óvodás gyerek, ha valamit felismer, illetve azonosítani tud? Bizonyára tapasztalta már, hogy a párosítások az egyik kedvenc játékai a kicsiknek. A jó hír, hogy ez által játékosan tudnak fejlődni és még a koncentrációjuk is erősödik.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Gémklub
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 140 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Ki vagyok? társasjáték ezt a játékelemet használja ki, hogy még szórakoztatóbbá tegye a játékot, és közben fejlessze a gyerekek figyelmét és memóriáját. A játék az egész család számára ideális, és egyszerre akár hatan is játszhatják.

Az ajánlott életkor 6 éves kortól kezdődik, de a játék nehézségi szintje könnyen állítható, így akár már 4 éves korban is játszhatják a gyerekek. A játékidő pedig körülbelül 30 perc, így nem fogja unalmassá tenni a játékot az idő hossza sem.

A játék során a játékosoknak különböző jelmezeket kell felvenniük, majd a többieknek fel kell tenniük olyan kérdéseket, amelyek segítségével kitalálhatják, hogy ki lehet az adott játékos. A játékosoknak csak igen vagy nem válaszokat szabad adniuk a kérdésekre, így a többieknek ügyesnek kell lenniük a kérdéseikkel, hogy minél hamarabb kitalálják, hogy ki az adott játékos.

A Ki vagyok? társasjátéknak több díja is van, köztük a 2018-as Év Gyerekjátéka díjat is elnyerte. Ez pedig csak tovább növeli a játék népszerűségét és megbízhatóságát.

Ha szeretnéd, hogy a családod még szórakoztatóbban tölthesse az időt, és közben fejlődjenek is a gyerekek, akkor a Ki vagyok? társasjáték a tökéletes választás. Próbáld ki te is, és tapasztald meg, hogy mennyire élvezetes és fejlesztő lehet egy egyszerű játék is!

Adatok

EAN
5999884515944
Cikkszám
69371

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek