Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Itt és Ott társasjáték

Itt és Ott társasjáték
Itt és Ott társasjáték
Itt és Ott társasjáték
Itt és Ott társasjáték

Itt és Ott társasjáték

Gondolt már arra, hogyan fejleszthetné óvodás gyermeke megfigyelőképességét vagy rendszerező képességét játékosan? Biztosan örülne, ha látná milyen lelkesedéssel rendszerezi az eddig nehéznek tűnt dolgokat is. Ez a társasjáték segíti az óvodáskorú gyermeke fejlődését és sikerélményhez is juttatja őt.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Gémklub
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 140 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Itt és Ott társasjáték egy izgalmas játék, amelyet 2-8 játékos játszhat egyszerre. Az ajánlott életkor 4 évestől 99 éves korig terjed, így bárki számára élvezetes és fejlesztő játék lehet. A játék időtartama 15-30 perc között változik, így nem lesz unalmas vagy hosszadalmas.

A játék során a játékosok különböző tárgyakat kell azonosítaniuk az adott témakörök alapján. A játék kártyáin olyan dolgok találhatók, mint például "Dolgok, amelyeket találunk az éjszakai égen" vagy "Dolgok, amelyeket találunk egy kertben". A játékosoknak a lehető legtöbb tárgyat kell felsorolniuk az adott témakörben, miközben az idő korlátja mellett dolgoznak.

Az Itt és Ott társasjáték több díjat is nyert, többek között a Német Játékdíjat és az Amerikai Játékdíjat is elnyerte. Ez garancia arra, hogy a játék minőségi és fejlesztő hatással bír.

Ha szeretnéd óvodás gyermeked fejlődését játékosan segíteni, az Itt és Ott társasjáték kiváló választás lehet. A játék nem csak szórakoztató, de segít a gyermek megfigyelőképességének és rendszerező képességének fejlesztésében is. Töltsetek minőségi időt együtt, és élvezd azt a boldogságot, amikor gyermeked sikerélményt tapasztal. Rendeld meg most az Itt és Ott társasjátékot, és éld át a játék örömét!

Adatok

EAN
5999884515951
Cikkszám
69372

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek