Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Ticket to Ride Poland - Map Collection: 6.5 - Angol nyelvű kiegészítő

Ticket to Ride Poland - Map Collection: 6.5 - Angol nyelvű kiegészítő

Ticket to Ride Poland - Map Collection: 6.5 - Angol nyelvű kiegészítő

Kifejezetten a lengyel piacra szánt kiegészítő a Ticket to Ride-hoz, amely hamar lelkes rajongótáborra talált a játék rajongói között minden országban. A dobozban egy Lengyelországot ábrázoló tábla, 35 jegykártya és 20 országkártya található, a Lengyelországgal összekötött szomszédos országok után pedig extra pontok járnak!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Gémklub
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

14 350 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Ticket to Ride Poland - Map Collection kiegészítő a lengyel piacra szánt társasjáték, amely nagy népszerűségre tett szert a játék rajongói között világszerte. A dobozban egy Lengyelországot ábrázoló tábla, 35 jegykártya és 20 országkártya található, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy átutazzanak Lengyelország varázslatos tájain és megismerjék annak legérdekesebb helyszíneit.

A Ticket to Ride Poland - Map Collection kiegészítővel akár 2-5 játékos is játszhat egyszerre, és az ajánlott életkor 8 éves kortól kezdve. A játékmenet során a játékosoknak az a feladatuk, hogy a lehető legrövidebb útvonalakon jussanak el a célállomásokra, és minél több pontot szerezzenek. Az Lengyelországot ábrázoló tábla mellett a játékosok extra pontokat is szerezhetnek, ha olyan országokat kötnek össze Lengyelországgal, amelyek szomszédosak vele.

A Ticket to Ride Poland - Map Collection kiegészítő a játékmenet és a hangulatos design miatt több elismerést is nyert, köztük az "Év Társasjátéka" díjat is megkapta. A játékidő körülbelül 30-60 perc, ami tökéletes időtartam arra, hogy barátaiddal vagy családoddal együtt élvezzétek a játékot.

Ha szereted a társasjátékokat, és kíváncsi vagy Lengyelország legérdekesebb helyszíneire, akkor a Ticket to Ride Poland - Map Collection kiegészítő a tökéletes választás számodra. Fedezd fel Lengyelország varázslatos tájait, és szerezd meg az extra pontokat az Lengyelországgal összekötött szomszédos országokon keresztül!

Adatok

EAN
824968211304
Cikkszám
69381

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek