Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

MCG Premium Standard Euro kártyavédő (sleeve) - 50db/csomag

MCG Premium Standard Euro kártyavédő (sleeve) - 50db/csomag

MCG Premium Standard Euro kártyavédő (sleeve) - 50db/csomag

50 átlátszó tok csomagonként.
Vastagság: 100 mikron (0.1MM /egy oldal)
Illeszkedik a következő méretű kártyákhoz: 59 x 92 MM

Példa játékok: Agricola, Dominion, Le Havre, Battlelore, Castle Panic, Alhambra, Summoner Wars, Las Vegas és még sok más.

Bővebben
Gyártó :
Gémklub
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (28)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

830 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Ha szeretnél egy tartós és praktikus megoldást a közkedvelt társasjátékaid kártyáinak védelmére, akkor a MCG Premium Standard Euro kártyavédő (sleeve) a tökéletes választás. Egy csomagban 50 átlátszó tok található, melyek mindegyike 100 mikron vastag, így tökéletes védelmet nyújt a kártyák számára.

A kártyavédő illeszkedik a 59 x 92 MM-es méretű kártyákhoz, így nem kell aggódnod az illeszkedés miatt. A kártyavédőkkel könnyedén és gyorsan védelmezheted a játékaid kártyáit, és élvezheted a játékot hosszú időn keresztül.

A kártyavédők alkalmasak olyan társasjátékokhoz, mint a Agricola, Dominion, Le Havre, Battlelore, Castle Panic, Alhambra, Summoner Wars, Las Vegas és még számos másik. A társasjátékaink védelme nagyon fontos, különösen, ha nagyobb társaságban játszunk, és a kártyákat gyakran kell pakolni és kezelni.

A MCG Premium Standard Euro kártyavédők 50 darabos csomagban érhetőek el, így egy csomaggal akár nagyobb társaság számára is elegendő mennyiség áll rendelkezésre. A kártyavédők használata nem csak praktikus, hanem hosszú távon költséghatékony is lehet, hiszen a kártyák védelme segít megőrizni a játék értékét és állapotát.

Ha szeretnéd biztosítani a társasjátékaid kártyáinak védelmét, és élvezni a játékot hosszú ideig, akkor a MCG Premium Standard Euro kártyavédők a tökéletes választás. Rendeld meg most, és élvezd a játékot új szinten!

Adatok

EAN
601629914626
Cikkszám
69410

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek