Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Cortex Harry Potter társasjáték

Cortex Harry Potter társasjáték
Cortex Harry Potter társasjáték
Cortex Harry Potter társasjáték
Cortex Harry Potter társasjáték

Cortex Harry Potter társasjáték

Szeretnél belekóstolni Harry Potter varázslatos világába egy izgalmas társasjátékon keresztül? Akkor a Cortex Harry Potter társasjáték pont Neked való! Fedezd fel az új minijátékokat, és tedd próbára memóriádat, logikai és megfigyelőképességedet ebben a különleges kiadásban.

A játék 2-6 fős csapatokban játszható, és 8 éves kortól ajánlott. A 15-30 perces játékidő garantálja, hogy gyorsan és izgalmasan töltheted el az időt barátaiddal vagy családoddal. A cél egyszerű: szerezz meg minél előbb minden képkártyát a paklidba a különböző mentális feladatok sikeres teljesítésével. De ne feledd, gyorsnak és ügyesnek kell lenned, ha első akarsz lenni!

A Cortex Harry Potter társasjáték nem csak szórakoztató, de fejleszti is a kognitív képességeket, mint a memória, a logika és a megfigyelőképesség. Ez teszi tökéletes játékká minden korosztály számára, akik szeretnek egy kis kihívást és versenyt hozzáadni a szórakozáshoz.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy belevessd magad Harry Potter varázslatos világába, miközben értékes készségeket fejlesztesz! Rendeld meg most a Cortex Harry Potter társasjátékot, és élvezd az izgalmas kalandokat, amiket ez a különleges játék kínál. Legyél Te is részese a varázslatnak!


Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
15 – 30 perc
Gyártó :
Asmodee
Nyelv :
magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (62)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 190 Ft

Adatok

EAN
3558380101208
Cikkszám
69479

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek