Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kaspó társasjáték

Kaspó társasjáték
Kaspó társasjáték
Kaspó társasjáték
Kaspó társasjáték

Kaspó társasjáték

Ha szereted a szobanövényeket a Kaspó, a Flatout Games-től, biztosan megfelel az igényeidnek. A játékban meg kell tervezned saját, hívogató és zöldellő otthonodat, egy szobanövény-rajongó szerepébe bújva azáltal, hogy szobanövényeket és más tárgyakat gyűjtesz és rendezel el otthonodban. Úgy kell elhelyezned a növényeidet, hogy a legmegfelelőbb fényviszonyokat kapják, és gondoskodnod kell róluk, hogy a legzöldebb gyűjteményt hozd létre.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 5 játékos részére
Játékidő :
30 – 45 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (22)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 220 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Kaspó társasjáték egy igazán különleges játékélményt kínál minden szobanövény és játék szerető számára. A játék célja, hogy elképzelj és megtervezz egy hívogató, zöldellő otthont, amelyben a szobanövények az igazi ékességek. Azért, hogy elérhesd ezt a célt, ki kell választanod a legjobb helyet a szobanövények számára, amelyek a lehető legtöbb napfényt kapják, így szépen növekednek és fejlődnek.

A játékot két és négy játékos között lehet játszani, így bármilyen baráti társaságban vagy családi körben kötetlen játékélményt nyújt. Az ajánlott életkor 8 éves kortól, így a fiatalabb játékosok is könnyedén és élvezettel játszhatják. A játékidő pedig körülbelül 30-45 perc, amelyen belül egy izgalmas és kihívásokkal teli játékra készülhetünk fel.

A Kaspó játék díjnyertes, hiszen megnyerte a 2020-as Golden Geek Awards játékélmény kategóriájának díját. Ez is bizonyítja, hogy a játék valóban nagyszerű és izgalmas élményt nyújt minden játékos számára.

Ha szereted a növényeket, és ha szeretnél egy izgalmas játékot játszani, akkor a Kaspó társasjáték a tökéletes választás számodra. Sőt, ha még nem szereted a növényeket, talán éppen most fogsz szerelmesedni beléjük ezen játék által. Bújj bele a szobanövény-rajongó szerepébe, és tervezd meg a legszebb zöld oázist otthonodban!

Adatok

EAN
5999556754312
Cikkszám
69500

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek