Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Pont a közepébe társasjáték

Pont a közepébe társasjáték
Pont a közepébe társasjáték
Pont a közepébe társasjáték
Pont a közepébe társasjáték
-14%

Pont a közepébe társasjáték

A Pont a közepébe társasjátékban az a feladatod, hogy a kvízkérdések megválaszolásakor ne tévedj túl nagyot. Osszátok a játékosokat három csapatra, és adjatok minden csapatnak véletlenszerűen hat kérdéskártyát. Minden kérdés hátoldalán 0-tól 100-ig terjedő számszerű válasz szerepel, de a kérdéskártyák hátoldalát csak a játék után nézheted meg!
Az első csapat, amelyiknek csak egy kérdéskártya van előtte, nyer!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 12 játékos részére
Játékidő :
15 – 20 perc
Gyártó :
Gémklub
Nyelv :
magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (19)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 190 Ft
4 480 Ft

Részletek

A Pont a közepébe társasjáték egy igazán szórakoztató játék, amely garantáltan jó hangulatot teremt bárhol és bármikor. A játékban három csapat indul, és mindegyiknek hat kérdéskártyát kell megválaszolnia. Azonban a kérdéskártyákon csak 0-tól 100-ig terjedő számszerű válaszok szerepelnek, amelyeket meg kell tippelniük a játékosoknak. A cél az, hogy minél közelebb kerüljenek a helyes válaszhoz, de ne térjenek el túl nagy mértékben.

A játék nagyon izgalmas és kihívást jelent minden korosztály számára. Az ajánlott korosztály 10 éves kortól, és akár 10 fő is játszhat egyszerre. A játék időtartama körülbelül 60 perc, de ez változhat a játékosok számától és a játékosok tudásától függően.

A Pont a közepébe társasjáték elnyerte az Év Társasjátéka díjat Ausztriában, és a játékosok körében is nagyon népszerű. A játék felkészíti a játékosokat a logikus gondolkodásra, és javítja a matematikai készségeiket.

Ha szereted a társasjátékokat, és szeretnél egy igazán szórakoztató játékot játszani barátaiddal vagy családoddal, akkor a Pont a közepébe társasjáték a tökéletes választás számodra! Rendeld meg még ma, és élvezd a játék izgalmait!

Adatok

EAN
5999556754190
Cikkszám
69511

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek