Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Stupor társasjáték

Stupor társasjáték
Stupor társasjáték
Stupor társasjáték
Stupor társasjáték

Stupor társasjáték

Ez olyan egyszerű társasjáték, hogy a Stupor szabályait játék közben is megtanulhatod. A harc 8 azonos körön keresztül zajlik.
- Válaszd ki a varázslatodat.
- Célozz pálcáddal bármelyik ellenfélre, a többi játékossal egy egyszerre.
- Varázsolj, a többi játékossal egy időben. Ezután oldjátok fel a varázslat hatásait.
- A sértetlen játékosok jutalmakat szereznek az asztal közepéről, és azokat a házuk dobozába dobják.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
4 – 8 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Gyártó :
Asmodee
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

16 050 Ft

Részletek

A Stupor társasjáték a varázslás izgalmas világát hozza el az asztalra. Akár 2-6 játékos is részt vehet a játékban, így a baráti társaságoknak kiváló szórakozást nyújt. Az ajánlott életkor 8 éves kortól kezdve, így a fiatalabb játékosok is könnyen bekapcsolódhatnak a játékba.

A játékidő 30-45 perc, így nem csak rövid, de tartalmas játékélményt is nyújt. A játékhoz nem szükséges előzetes társasjáték tapasztalat, hiszen a Stupor szabályait játék közben is megtanulhatod. Az egyszerűsége ellenére a játékban rejlő taktikai és stratégiai elemek miatt azonban a tapasztaltabb játékosok is élvezhetik a játékot.

A Stupor társasjáték már elnyert több díjat is, köztük a Best Family Game és a Best Party Game, ami bizonyítja, hogy a játék minden korosztály számára izgalmas és szórakoztató. A játék célja, hogy a varázslatok segítségével minél nagyobb jutalmakat szerezzünk az asztal közepéről és azokat a saját dobozunkba dobáljuk. Az ellenfelek megakadályozhatják egymás varázslatait, ezért a játék izgalmas és fordulatos.

A Stupor társasjáték ideális választás akár családi, akár baráti összejövetelekre, hiszen könnyed játékélményt nyújt minden korosztálynak. A játék izgalmas varázslói világában eltöltött idő garantáltan felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek. Vásárold meg most a Stupor társasjátékot és varázsolj egy kis izgalmat az életedbe!

Adatok

EAN
5425016926444
Cikkszám
69514

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek