Szűrés

Termék státusza
Ár
2 420 Ft - 9 581 Ft
Ajánlott korosztály
7 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 100 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Party társasjáték

Party társasjátékok széles választékát kínáljuk webáruházunkban, melyek garantáltan feldobják majd az estéket! Legyél ügyes bluffoló, találd meg a gyilkost, vagy szórakozz barátaiddal a legújabb partijátékokkal! Válaszd ki kedvencedet és vidd haza a legjobb áron, csak nálunk találsz ilyen széles választékot!
Tovább
A party társasjátékok olyan játékok, amelyek kifejezetten azon a célra szolgálnak, hogy egy baráti társaság, vagy család együtt töltsön egy kellemes estét. Ezek a játékok általában könnyűek, szórakoztatóak és interaktívak, így mindenki jól érezheti magát, és könnyedén be lehet kapcsolódni a parti hangulatba.A tarsasjatekdiszkont.hu kínálatában számos izgalmas és szórakoztató party játék található, amelyek garantáltan meghozzák az estébe az élvezetes hangulatot. Az egyik legnépszerűbb játék a Cards Against Humanity, amely egy szóvicces és hatásvadász kártyajáték, amely egyediségével és fekete humorával hódította meg a játékosokat világszerte.A party játékok jó lehetőséget adnak arra, hogy jobban megismerjük egymást, és hogy jól szórakozzunk. Az ilyen játékok lehetnek viccesek és szórakoztatóak, vagy akár érzelmesebbek és gondolkodtatóbbak is lehetnek. Az összes játék célja azonban az, hogy kellemes és emlékezetes élményekkel gazdagodjunk.A tarsasjatekdiszkont.hu kínálata gazdag és változatos party játékokban, így mindenkinek lehetősége van megtalálni a számára legszórakoztatóbb és legérdekesebb játékot. Böngéssz a webáruházban, és válaszd ki korábbi kedvenceidet vagy próbáld ki az újdonságokat. Ne hagyd ki a party játékok által kínált lehetőséget, hogy jobban megismerjük egymást, és jól szórakozzunk!
Tovább