Szűrés

Termék státusza
Ár
3 300 Ft - 8 021 Ft
Ajánlott korosztály
8 éves kortól - 14 éves kortól

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Ördöglakatok

Az Ördöglakatok kategóriában olyan remek logikai és ügyességi játékokat találsz, amik kihívást jelentenek és szórakoztatók egyaránt. Akár egyedül, akár barátaiddal játszod, ezek a játékok garantáltan lekötik majd az elmédet és fejlesztik az agyadat. Ha szereted a kihívásokat, akkor neked valóak az Ördöglakatok!
Tovább
Az Ördöglakatok kategória a tarsasjátékdiszkont.hu-n egy igazán izgalmas játékélményt ígér a játékosoknak. Az Ördöglakatok olyan rejtvényes és megfejtős játékokat jelentenek, amelyekben a játékosoknak logikus lépéseket kell tenniük, és megoldaniuk az adott feladatot, hogy sikerrel járjanak.Az Ördöglakatok játékok változatosak és izgalmasak, minden korosztály találhat számára megfelelőt. Az alapvető játékmenet lényege, hogy adott egy rejtélyes történet vagy helyzet, amelyet a játékosoknak kell megoldaniuk. Ehhez azonban különböző feladványokat, kódokat és megfejtéseket kell megoldaniuk. A játékosoknak tehát különböző rejtvényeket kell megfejteniük, kulcsokat kell keresniük, és azokat megfelelően kombinálniuk, hogy előrehaladjanak a játékban.Az Ördöglakatok játékok nagy előnye, hogy rendkívül sokoldalúak, és kiválóan fejlesztik a kreativitást, a logikai gondolkodást és a problémamegoldó képességet is. A játékokat egyedül is lehet játszani, de igazi élményt jelent, ha barátokkal vagy családtagokkal együtt vágnak bele a kihívásba.Ha szereted az izgalmas és kreatív játékokat, az Ördöglakatok kategória a tarsasjátékdiszkont.hu-n méltán lehet az egyik kedvenc kategóriád. Válogass a különböző játékok közül, és élvezd az örömteli kihívásokat, amelyeket ezek a játékok nyújtanak!
Tovább