Szűrés

Termék státusza
Ár
4 360 Ft - 16 311 Ft
Ajánlott korosztály
5 éves kortól - 10 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 120 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Szókirakó társasjáték

A Szókirakó társasjáték a nyelvtudás és szókincs fejlesztésének remek módja. A játékban a játékosoknak különböző szavakat kell kirakniuk a játékmezőre, figyelve arra, hogy azok hossza és helyük megfelelő legyen. A játék rengeteg izgalmas percet és kihívást tartogat, és kiváló szórakozást nyújt a család és barátok számára egyaránt. Válaszd a tarsasjatekdiszkont.hu webáruház széles szókirakó társasjáték kínálatából a neked leginkább megfelelőt!
Tovább
Ha szereted a nyelvi kihívásokat és szeretnéd tesztelni a szókincsedet, akkor a Szókirakó társasjátékot neked találták ki! Ez a izgalmas játék lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld, mennyire vagy ügyes a szavakkal és mennyire tudsz logikusan gondolkodni. A Szókirakó társasjáték a legjobb választás, ha valami különlegesen szórakoztató és kihívást jelentő játékot keresel a barátaiddal vagy a családoddal játszani. Az első ránézésre talán egyszerűnek tűnő Szókirakó egy igazi agytorna, ami garantáltan átmozgatja az agytekervényeidet, és biztosítja a fejlesztő szórakozást. A játék során az egymást követő körökben jelölt szavakat kell összekötögetni. A cél az, hogy a szavak által képzett hálózat végén egy helyesen megadott szót állítsunk össze, ami az adott körben a téma. A Szókirakó társasjáték végtelen lehetőséget nyújt a kreativitás kibontakoztatására, valamint a szavak közötti összefüggések, kapcsolatok felismerésére és kihasználására. A játék az egész család számára kiváló szórakozás lehet, hiszen minden korig bárki bátran játszhatja, fejlesztve ezzel azokat a nyelvi készségeket, ami a mindennapi életben is nagyon fontosak.Ha tehát szeretnéd a nyelvi kincsedet bővíteni, és izgalmas szórakozást keresel, akkor a Szókirakó társasjátékkal garantáltan nem nyúlsz mellé! Látogasd meg webshopunkat, a tarsasjatekdiszkont.hu-t, ahol széles választékban találod meg a legnépszerűbb társasjátékokat, köztük a Szókirakó-t is!
Tovább