Szűrés

Termék státusza
Ár
3 340 Ft - 9 990 Ft
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
10 perc - 60 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Gyerekjáték webáruház

Üdvözöljük a Társasjáték Diszkont gyerekjáték webáruházában! Nálunk minőségi és szórakoztató játékok közül válogathatsz gyermekeid számára. Kínálatunkban megtalálod a klasszikus szabadidős játékokat, de a legújabb trendeket is követjük, és rendszeresen frissítjük kínálatunkat. Böngéssz a különböző korosztályokra szabott játékok között, és válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő termékeket. Vásárlásaidat biztonságosan bonyolíthatod le, és gyorsan, kényelmesen juttathatod el a játékokat a kívánt címre. Fedezd fel kínálatunkat, és varázsolj mosolyt a gyermekeid arcára!
Tovább
Széles kínálatunkban megtalálod a legjobb gyerekjátékokat, amelyek minden korosztály számára megfelelőek. Gyerekjáték webáruházunkban olyan játékokat találsz, amelyek kreativitásra és szórakozásra ösztönöznek, fejlesztik a logikai és kézügyességi képességeket, valamint segítik a szülőket a gyermeknevelésben.A kisebbeknek ajánljuk az egyszerű, színes és könnyen kezelhető játékokat, mint például az építőelemeket vagy a társasjátékokat. Ezek az alapvető játékok nem csak szórakoztatóak, de segítenek a finommotorikus mozgások és a képzelőerő fejlesztésében is.A nagyobbak számára olyan játékokat ajánlunk, amelyek felforgatják a szokványos játékokat. Az ilyen játékok elősegítik a kritikai gondolkodást és az elemző képességeket. Például puzzle-k, fejtörők és stratégiai játékok.Az irodalmi és tudományos játékok a kíváncsi gyerekek számára ajánlottak, akik érdeklődnek a tudományos világ iránt, vagy szeretnek új dolgokat megtanulni. Ezek a játékok segítenek a tanulásban és a nyitott gondolkodás kialakításában is.Végső soron, akár pajtásokkal akarod eltölteni az idődet, akár egyedül, vagy akár szeretnél olyan játékokat ajándékozni a gyerekeknek, amelyek szórakoztatóak és fejlesztőek is egyben, nálunk megtalálod a legjobb lehetőségeket! Így tehát, amikor a legjobb gyerekjátékok kalauzát keresed, a tarsasjatekdiszkont.hu marad az egyik legjobb és megbízható opciód.
Tovább