Szűrés

Termék státusza
Ár
3 520 Ft - 9 990 Ft
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 4 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Gyerekjáték webáruház

Üdvözöljük a Társasjáték Diszkont gyerekjáték webáruházában! Nálunk minőségi és szórakoztató játékok közül válogathatsz gyermekeid számára. Kínálatunkban megtalálod a klasszikus szabadidős játékokat, de a legújabb trendeket is követjük, és rendszeresen frissítjük kínálatunkat. Böngéssz a különböző korosztályokra szabott játékok között, és válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő termékeket. Vásárlásaidat biztonságosan bonyolíthatod le, és gyorsan, kényelmesen juttathatod el a játékokat a kívánt címre. Fedezd fel kínálatunkat, és varázsolj mosolyt a gyermekeid arcára!
Tovább
Széles kínálatunkban megtalálod a legjobb gyerekjátékokat, amelyek minden korosztály számára megfelelőek. Gyerekjáték webáruházunkban olyan játékokat találsz, amelyek kreativitásra és szórakozásra ösztönöznek, fejlesztik a logikai és kézügyességi képességeket, valamint segítik a szülőket a gyermeknevelésben.A kisebbeknek ajánljuk az egyszerű, színes és könnyen kezelhető játékokat, mint például az építőelemeket vagy a társasjátékokat. Ezek az alapvető játékok nem csak szórakoztatóak, de segítenek a finommotorikus mozgások és a képzelőerő fejlesztésében is.A nagyobbak számára olyan játékokat ajánlunk, amelyek felforgatják a szokványos játékokat. Az ilyen játékok elősegítik a kritikai gondolkodást és az elemző képességeket. Például puzzle-k, fejtörők és stratégiai játékok.Az irodalmi és tudományos játékok a kíváncsi gyerekek számára ajánlottak, akik érdeklődnek a tudományos világ iránt, vagy szeretnek új dolgokat megtanulni. Ezek a játékok segítenek a tanulásban és a nyitott gondolkodás kialakításában is.Végső soron, akár pajtásokkal akarod eltölteni az idődet, akár egyedül, vagy akár szeretnél olyan játékokat ajándékozni a gyerekeknek, amelyek szórakoztatóak és fejlesztőek is egyben, nálunk megtalálod a legjobb lehetőségeket! Így tehát, amikor a legjobb gyerekjátékok kalauzát keresed, a tarsasjatekdiszkont.hu marad az egyik legjobb és megbízható opciód.
Tovább