Szűrés

Termék státusza
Ár
4 860 Ft - 6 830 Ft
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 4 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Bogyó és babóca társasjáték

A Bogyó és Babóca társasjáték kategóriában megtalálod azokat az játékokat, amelyek a legkisebbeknek szólnak. A színes figurák és az egyszerű játékszabályok garantálják az örömteli és kellemes játékélményt. Fedezd fel kínálatunkat és válassz a számos játék közül, amelyekben a baba-, vagy óvodás korú gyerekek is megtalálhatják a kedvencüket.
Tovább
A Bogyó és Babóca társasjáték a legkisebbeknek szól, akik imádják a meséket és a játékot. Egyszerű játékszabályai és színes, vidám kártyái segítik a gyermekeket a számolás, a figyelem, a memória és a kreativitás fejlesztésében.A játékban két-hat játékos egyszerre játszhat, az egyikük Bogyó, a másik Babóca. A játékosok felváltva húznak kártyákat a pakliból, amelyeken állatok, növények és más tárgyak vannak ábrázolva. A játékosok azt kell eldöntsék, hogy a kártyán látható elem a Bogyó vagy a Babóca játékosnak kedvére van-e. Ha a kártyán látható elem a megfelelő játékosnak kedvére van, akkor a játékos felteheti a kártyát a saját dobólapjára. Ha nem, akkor visszateszi a pakliba.Folytatódik a játék, amíg a pakliban kártya van, illetve a játékosok dobólapjai tele nincsenek, vagy ha a játékosok közül valaki a dobozban rejtőzködő és pocsolyában fürdőző Bogáncsot eléri.A Bogyó és Babóca társasjáték ideális választás azoknak a szülőknek, akik keresnek egy könnyen érthető és gyorsan lefolytatható társasjátékot a gyermekük számára. A játék barátságos és szórakoztató környezetet teremt, amely segít ösztönözni a kreativitást a gyermekeknél, miközben fejleszti a számítási és a figyelem képességüket is. A szép, vidám színek és az egyszerű szabályok révén a Bogyó és Babóca társasjáték biztosítja a kellemes időtöltést mindenki számára.
Tovább