Szűrés

Termék státusza
Ár
5 190 Ft - 7 211 Ft
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 4 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Bogyó és babóca társasjáték

A Bogyó és Babóca társasjáték kategóriában megtalálod azokat az játékokat, amelyek a legkisebbeknek szólnak. A színes figurák és az egyszerű játékszabályok garantálják az örömteli és kellemes játékélményt. Fedezd fel kínálatunkat és válassz a számos játék közül, amelyekben a baba-, vagy óvodás korú gyerekek is megtalálhatják a kedvencüket.
Tovább
A Bogyó és Babóca társasjáték a legkisebbeknek szól, akik imádják a meséket és a játékot. Egyszerű játékszabályai és színes, vidám kártyái segítik a gyermekeket a számolás, a figyelem, a memória és a kreativitás fejlesztésében.A játékban két-hat játékos egyszerre játszhat, az egyikük Bogyó, a másik Babóca. A játékosok felváltva húznak kártyákat a pakliból, amelyeken állatok, növények és más tárgyak vannak ábrázolva. A játékosok azt kell eldöntsék, hogy a kártyán látható elem a Bogyó vagy a Babóca játékosnak kedvére van-e. Ha a kártyán látható elem a megfelelő játékosnak kedvére van, akkor a játékos felteheti a kártyát a saját dobólapjára. Ha nem, akkor visszateszi a pakliba.Folytatódik a játék, amíg a pakliban kártya van, illetve a játékosok dobólapjai tele nincsenek, vagy ha a játékosok közül valaki a dobozban rejtőzködő és pocsolyában fürdőző Bogáncsot eléri.A Bogyó és Babóca társasjáték ideális választás azoknak a szülőknek, akik keresnek egy könnyen érthető és gyorsan lefolytatható társasjátékot a gyermekük számára. A játék barátságos és szórakoztató környezetet teremt, amely segít ösztönözni a kreativitást a gyermekeknél, miközben fejleszti a számítási és a figyelem képességüket is. A szép, vidám színek és az egyszerű szabályok révén a Bogyó és Babóca társasjáték biztosítja a kellemes időtöltést mindenki számára.
Tovább