Szűrés

Termék státusza
Ár
1 899 Ft - 14 990 Ft
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
20 perc - 60 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Önismereti és személyiségfejlesztő társasjátékok

A pszichológiai társasjátékok kategóriájában olyan játékokat találhatsz, melyek segítségével jobban megértheted saját és mások gondolkodását, viselkedését. Ezek a játékok fejlesztik a szociális és érzelmi intelligenciát, valamint interaktív és szórakoztató módjával segítenek a kommunikáció javításában és konfliktuskezelésben. Válaszd a kategória játékait és fedezd fel a pszichológiai társasjátékok varázslatos világát!
Tovább
Az emberi élet során számos különböző helyzettel találkozik az ember, melyek különféle érzelmeket és gondolatokat váltanak ki belőle. Öröm, szomorúság, félelem, harag, szeretet, bánat – csak néhány példa azokból az érzelmekből, melyeket a pszichológiai társasjátékok segítségével lehet megismerni és feldolgozni. Ezek az izgalmas és érdekes játékok ugyanis kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy közelebbi kapcsolatot alakítsunk ki önmagunkkal és másokkal egyaránt.A tarsasjatekdiszkont.hu kínálatában számos különböző pszichológiai társasjátékot találhatunk, melyek mindegyike kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy fejlesszük a kommunikációs és az empátiás képességeinket, valamint hogy jobban megismerjük önmagunkat és másokat. Az ilyen típusú játékok sokkal inkább arra összpontosítanak, hogy a játékosok mélyebb szinten közeledjenek egymáshoz, azaz hogy megértsék egymás érzelemvilágát, problémáit és gondolkodásmódját.A pszichológiai társasjátékok számos témát felölelnek, így például a kapcsolatokat, az önismeretet, az érzelmi intelligenciát, a személyiségfejlesztést, az empátiát, a kommunikációt és az érzékenységet. Ezeknek a játékoknak az a legjobb tulajdonsága, hogy játékos formában ismeretterjesztést nyújtanak ezen a területen, így szórakoztató és interaktív élményt nyújtanak mindenki számára.Amennyiben szeretnél elmélyedni a pszichológia világában és javítani az empátiás, kommunikációs és problémamegoldó képességeiden, akkor tekintsd át a tarsasjatekdiszkont.hu kínálatát és válassz a számos izgalmas és érdekes pszichológiai témájú társasjáték közül!
Tovább