Szűrés

Termék státusza
Ár
1 990 Ft - 15 920 Ft
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 14 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Fejlesztő társasjátékok

Ebben a kategóriában olyan fejlesztő társasjátékokat találsz, amelyek segítenek a gyermekeknek fejleszteni a logikai gondolkodásukat, a memóriájukat, az észlelésüket és a kommunikációjukat. A játékok kiválóan alkalmasak óvodás és iskolás korú gyerekek számára, és nagyszerűen szórakoztatják őket fejlesztő hatás mellett. Válogass a színes és kreatív játékok közül, és tedd fejlesztővé a gyerekek időtöltését!

Tovább

Szerszámos fiúknak, imádnivaló kis robotépítőknek és élénk képzelőerővel rendelkező gyerekeknek: a tarsasjatekdiszkont.hu az otthoni játékfejlesztésre szakosodott webáruház, amelynek széles választékában szerepelnek a fejlesztő társasjátékok is.A szórakozásnak ez a módja nem csak szórakoztat, hanem fejleszti is a játékosok technikai készségeit, a kreativitásukat, az elgondolkodási képességüket, a logikai gondolkodást, a problémamegoldó képességet és az együttműködési készséget is. A jelenkori generáció már nem az egész nap a képernyő előtt való üldögéléshez van szokva, hanem olyan játékokra, amelyek izgalmasok, ösztönzőek és érdekesek.A tarsasjatekdiszkont.hu- nél, értünk arra, hogy mit szeretnek a gyerekek és szülők egyaránt. A játékok alkalmazkodnak a különböző korosztályokhoz és érdeklődési területekhez, és tökéletesen illeszkednek a szabadidős kikapcsolódási lehetőségek közé.A gyártók a játékokat úgy alakították ki, hogy azok ne csak az értelmet, hanem az érzelmeket és a kreativitást is fejlesszék. Egyéb előnyök közé tartozik a szem-kéz koordináció javítása, a szocializáció és kommunikációs készségek fejlesztése is.A tarsasjatekdiszkont.hu a fejlesztő társasjátékokat rendkívül versenyképes áron kínálja, így mindenki könnyedén találhat valami érdekeset a kínálatban. A webáruház gyakran indít akciókat vagy kampányokat, amelyek szintén kedvező árakat biztosítanak.Összefoglalva, a fejlesztő társasjátékok nemcsak izgalmas szórakozást nyújtanak, hanem fontos szerepet játszanak a gyerekek fejlődésében is. A nagy választék és a versenyképes árak mellett a tarsasjatekdiszkont.hu az otthoni játékfejlesztés területén egyedülálló lehetőségeket kínál. Ha megfelelő játékot választunk, akkor az biztosan élvezetes és hasznos időtöltést nyújt mind az apróságoknak, mind pedig a kicsit nagyobbaknak.

Tovább