Szűrés

Termék státusza
Ár
4 780 Ft - 16 861 Ft
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 14 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Fejlesztő társasjátékok

Ebben a kategóriában olyan fejlesztő társasjátékokat találsz, amelyek segítenek a gyermekeknek fejleszteni a logikai gondolkodásukat, a memóriájukat, az észlelésüket és a kommunikációjukat. A játékok kiválóan alkalmasak óvodás és iskolás korú gyerekek számára, és nagyszerűen szórakoztatják őket fejlesztő hatás mellett. Válogass a színes és kreatív játékok közül, és tedd fejlesztővé a gyerekek időtöltését!

Tovább

Szerszámos fiúknak, imádnivaló kis robotépítőknek és élénk képzelőerővel rendelkező gyerekeknek: a tarsasjatekdiszkont.hu az otthoni játékfejlesztésre szakosodott webáruház, amelynek széles választékában szerepelnek a fejlesztő társasjátékok is.A szórakozásnak ez a módja nem csak szórakoztat, hanem fejleszti is a játékosok technikai készségeit, a kreativitásukat, az elgondolkodási képességüket, a logikai gondolkodást, a problémamegoldó képességet és az együttműködési készséget is. A jelenkori generáció már nem az egész nap a képernyő előtt való üldögéléshez van szokva, hanem olyan játékokra, amelyek izgalmasok, ösztönzőek és érdekesek.A tarsasjatekdiszkont.hu- nél, értünk arra, hogy mit szeretnek a gyerekek és szülők egyaránt. A játékok alkalmazkodnak a különböző korosztályokhoz és érdeklődési területekhez, és tökéletesen illeszkednek a szabadidős kikapcsolódási lehetőségek közé.A gyártók a játékokat úgy alakították ki, hogy azok ne csak az értelmet, hanem az érzelmeket és a kreativitást is fejlesszék. Egyéb előnyök közé tartozik a szem-kéz koordináció javítása, a szocializáció és kommunikációs készségek fejlesztése is.A tarsasjatekdiszkont.hu a fejlesztő társasjátékokat rendkívül versenyképes áron kínálja, így mindenki könnyedén találhat valami érdekeset a kínálatban. A webáruház gyakran indít akciókat vagy kampányokat, amelyek szintén kedvező árakat biztosítanak.Összefoglalva, a fejlesztő társasjátékok nemcsak izgalmas szórakozást nyújtanak, hanem fontos szerepet játszanak a gyerekek fejlődésében is. A nagy választék és a versenyképes árak mellett a tarsasjatekdiszkont.hu az otthoni játékfejlesztés területén egyedülálló lehetőségeket kínál. Ha megfelelő játékot választunk, akkor az biztosan élvezetes és hasznos időtöltést nyújt mind az apróságoknak, mind pedig a kicsit nagyobbaknak.

Tovább