Szűrés

Termék státusza
Játékosok száma
2 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
40 perc - 80 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kvíz társasjáték

A Kvíz társasjáték kategória több száz különböző érdekességre, témára és tudáskörre fókuszáló játékot tartalmaz. Az egyszerűbb kérdésektől kezdve a nagyobb tudású játékosok számára is szórakozást nyújtó játékokig minden megtalálható a kínálatban. A játékok lehetnek csapatok elleni vagy akár egyénelleni versengést is lehetővé tevőek, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő változatot. A Kvíz játékok remek alkalmat biztosítanak a közös szórakozásra barátokkal, családdal, vagy akár munkatársakkal is.
Tovább
Ha szereted kihívni a tudásodat és még egy jó adag móka sem árt neked, akkor a kvíz társasjátékok igazi kincsek lehetnek számodra! A tarsasjatekdiszkont.hu kvíz kategóriájában számos remek választék közül válogathatsz, melyek között biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő játékot.A kvíz társasjátékok nagyon sok változatban léteznek, így bármilyen téma felmerülhet bennük. Ha imádod a filmeket, akkor választhatsz egy film témájú kvízt, melyben a világszerte ismert mozi-klasszikusokat is beleértve megismerheted a legjobb alkotásokat. Ha inkább a zene a téged, akkor érdemes egy zenés kvízt választanod, ahol a legnagyobb slágereket és sztárokat hasonlíthatod össze a többi játékossal. A kvíz játékok pedig nem csak az általános műveltséggel kapcsolatos kérdésekben lehetnek nagyon érdekesek. Többféle, szigorúan bizonyos témájú játék van például, amelyek a művészetekre, az ételekre ,az állatokra vagy a sportra fókuszálnak. Nincs két egyforma kvíz játék, ahogy nincs két egyforma ízlés sem! Az idők változásával a kvíz társasjátékok is fejlődtek. A játékok ma már sokkal interaktívabbak, mint az őseik. Interaktív és okos technológiaokat (applikációkat) használhatnak a kvíz játékok tanítási eszközöként, melyek minden korosztály számára élvezetes megváltoztatva arra az álláspontra, hogy a kvíz játékok unalmasak és idejétmúltak. Ha szeretnéd otthoni játszmákat tartani, barátokkal, családdal vagy épp személyes oktatás céljából, akkor a kvíz társasjátékok tökéletes választás. A játék végül bárki által tudja hasznosítani, mivel nagyon nagy előnye, hogy az emberek által érdekelt környezeteket és témákat járja körbe. Éppen ezért a kvíz játékok nem csak szórakoztatók, hanem az emberek számára is értékesek lehetnek, mivel pozitívan befolyásolhatják a kognitív gondolkodást és a memóriát is. Böngéssz hát békével a különböző kvíz társasjátékok között és válaszd ki, melyik a számodra legérdekesebb. Kellemes időtöltést kívánunk!
Tovább