Szűrés

Termék státusza
Ár
1 040 Ft - 45 740 Ft
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma
0 játékos részére - 100 játékos részére
Játékidő
5 perc - 180 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Családi társasjátékok

Családi társasjátékok mindenkinek!Családi társasjátékok

Szeretnétek, hogy jó hangulatban teljen az otthon töltött idő? Szánjatok időt az aktív kikapcsolódásra, szerezzetek be családi társasjátékokat a felhőtlen szórakozáshoz! A közösen eltöltött idő mindenkinek örömet okoz, a társasjátékok segítségével pedig messze elkerül benneteket az unalom! Ebben a kategóriában azokat a játékokat találjátok, amelyeket a család közösen játszhat, és már csak egy lépés választ el benneteket attól, hogy meglepjétek szeretteiteket valami különleges ajándékkal: szerezzétek be a hozzátok legjobban illő társasjátékot!

Tovább

Családi társasjátékok mindenkinek!A játékkal eltöltött idő aranyat ér!

A családi társasjátékoknak megvan az a jótékony hatása, hogy összekovácsolja a családtagokat, akik a játék közben még jobban megismerhetik egymást a különféle döntéshelyzetekben! Ahhoz, hogy erősítsétek a közöttetek lévő kapcsolatokat, szövetségeket, érdemes annyi időt közös játékkal töltenetek, amennyit csak tudtok! Ha szeretnétek bővebben olvasni a társasjátékok pozitív hatásairól, ide kattintva megtehetitek. Győződjetek meg a játékok fejlesztő hatásairól, válogassatok kedvetekre játékaink közül!

Családi társasjátékok a felhőtlen szórakozásért!

Összetartozás, szórakozás, élmények, fejlődés. Mindezt megtapasztalhatjátok, ha megtaláljátok a hozzátok legjobban passzoló családi társasjátékokat! Ha hétvégente, vagy akár egy-egy lazább hétköznapon akad egy kis szabadidőtök, kapjátok elő a kedvenc társasjátékotokat, és szakítsatok időt az aktív kikapcsolódásra! Ezekben a játékokban az a legjobb, hogy képesek összehozni több generáció tagjait, ezáltal közösen szerezhettek felejthetetlen élményeket! Ez csak néhány játék az oldalunkról, amelyek már családok ezreit kápráztatták el:

Böngésszétek át kínálatunkat a Társasjátékdiszkont társasjáték weboldalunkon, hogy megszerezzétek a legjobb játékokat a családnak!

családi társasjátékok

családi társasjátékok stratégiai

családi társasjátékok kooperatív

családi társasjátékok kártyajátékok

családi társasjátékok beszélgetős

Tovább