Szűrés

Termék státusza
Ár
980 Ft - 41 171 Ft
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma
0 játékos részére - 100 játékos részére
Játékidő
1 perc - 180 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Családi társasjátékok

Családi társasjátékok mindenkinek!Családi társasjátékok

Szeretnétek, hogy jó hangulatban teljen az otthon töltött idő? Szánjatok időt az aktív kikapcsolódásra, szerezzetek be családi társasjátékokat a felhőtlen szórakozáshoz! A közösen eltöltött idő mindenkinek örömet okoz, a társasjátékok segítségével pedig messze elkerül benneteket az unalom! Ebben a kategóriában azokat a játékokat találjátok, amelyeket a család közösen játszhat, és már csak egy lépés választ el benneteket attól, hogy meglepjétek szeretteiteket valami különleges ajándékkal: szerezzétek be a hozzátok legjobban illő társasjátékot!

Tovább
 

Családi társasjátékok mindenkinek!A játékkal eltöltött idő aranyat ér!

A családi társasjátékoknak megvan az a jótékony hatása, hogy összekovácsolja a családtagokat, akik a játék közben még jobban megismerhetik egymást a különféle döntéshelyzetekben! Ahhoz, hogy erősítsétek a közöttetek lévő kapcsolatokat, szövetségeket, érdemes annyi időt közös játékkal töltenetek, amennyit csak tudtok! Ha szeretnétek bővebben olvasni a társasjátékok pozitív hatásairól, ide kattintva megtehetitek. Győződjetek meg a játékok fejlesztő hatásairól, válogassatok kedvetekre játékaink közül!

Családi társasjátékok a felhőtlen szórakozásért!

Összetartozás, szórakozás, élmények, fejlődés. Mindezt megtapasztalhatjátok, ha megtaláljátok a hozzátok legjobban passzoló családi társasjátékokat! Ha hétvégente, vagy akár egy-egy lazább hétköznapon akad egy kis szabadidőtök, kapjátok elő a kedvenc társasjátékotokat, és szakítsatok időt az aktív kikapcsolódásra! Ezekben a játékokban az a legjobb, hogy képesek összehozni több generáció tagjait, ezáltal közösen szerezhettek felejthetetlen élményeket! Ez csak néhány játék az oldalunkról, amelyek már családok ezreit kápráztatták el:

Böngésszétek át kínálatunkat a Társasjátékdiszkont társasjáték weboldalunkon, hogy megszerezzétek a legjobb játékokat a családnak!

családi társasjátékok

családi társasjátékok stratégiai

családi társasjátékok kooperatív

családi társasjátékok kártyajátékok

családi társasjátékok beszélgetős

Tovább