Szűrés

Termék státusza
Ár
7 210 Ft - 10 111 Ft
Játékosok száma
1 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Társasjáték 3 éveseknek

A tarsasjatekdiszkont.hu kínálatában szerepelnek olyan társasjátékok, amelyek már 3 éves kortól ajánlottak. A játékok egyszerű és könnyen érthető szabályokkal rendelkeznek, így már kisgyermekkorban is játszhatóak. A kategória választéka nagyon széles, találhatóak benne memóriajátékok, dominók, kirakók és számos más izgalmas játék. A játékok segítenek a kicsiknek a számolásban, a színek és formák felismerésében, valamint fejlesztik a memóriát és a koordinációt. Böngéssz a tarsasjatekdiszkont.hu kínálatában és válassz a legjobb társasjátékok közül a legkisebbeknek!
Tovább
A tarsasjatekdiszkont.hu webáruházban széles kínálatot találsz annak érdekében, hogy azok a legkisebbek is megleljék azt a játékot, amelyet azon túl, hogy szórakoztató, fejleszti a logikai és kognitív képességeiket is. A társasjátékok nemcsak szórakoztatóak, hanem rengeteg pozitív hosszú távú hatása is van a kicsikre és nagyokra is. A kognitív és szociális készségek fejlesztése, a játékos gondolkodás elősegítése, az együttműködési készség kialakítása és fejlesztése, mint az egyik legfontosabb érték, az önbizalom növelése és a stressz csökkentése, amely elősegíti a kreativitást, csak néhány azok közül a pozitív hatások közül, amelyeket a társasjátékok használata jelenthet.Ebben a kategóriában a 3 éves gyermekeknek szóló társasjátékok találhatóak. Ezek a játékok könnyen érthetőek és könnyen játszhatóak, amelyeknek szerepe van a kicsiknek, hogy játszva tanulhassanak. Az ilyen életkorban a képességek és a megértés még korlátozott, ezért fontos, hogy olyan játékokat válasszon, amelyek megfelelnek a korosztály képességeinak és fejlettségi szintjének. Az ilyen játékok megkönnyítik a szülők számára az iskolára való felkészítést. A kicsik számára az ilyen játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem interaktív élményt is nyújtanak, melyek pozitív hatással vannak a fejlődésükre.Az ilyen társasjátékok könnyen kezelhetőek és könnyen megérthetőek, így a kicsik hamar alkalmazkodnak hozzájuk. A szülőknek is segít abban, hogy közös időt tudjanak eltölteni a gyermekükkel, hiszen azok fejlesztik a kreativitást, javítják a memóriát és a koncentrációs képességet. Az ilyen játékok a játszani vágyó kicsik számára sok órányi szórakozást és jókedvet biztosítanak. Ezenkívül, a tarsasjatekdiszkont.hu webáruház széles választékban kínál ilyen játékot, így mindenki megtalálhatja azt, ami a legjobban illik a gyermekének és így biztos lehet abban, hogy a játék közöttük és a gyermekük között kiváló élményekkel szolgál.
Tovább