Szűrés

Termék státusza
Játékosok száma
2 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Társasjáték 3 éveseknek

A tarsasjatekdiszkont.hu kínálatában szerepelnek olyan társasjátékok, amelyek már 3 éves kortól ajánlottak. A játékok egyszerű és könnyen érthető szabályokkal rendelkeznek, így már kisgyermekkorban is játszhatóak. A kategória választéka nagyon széles, találhatóak benne memóriajátékok, dominók, kirakók és számos más izgalmas játék. A játékok segítenek a kicsiknek a számolásban, a színek és formák felismerésében, valamint fejlesztik a memóriát és a koordinációt. Böngéssz a tarsasjatekdiszkont.hu kínálatában és válassz a legjobb társasjátékok közül a legkisebbeknek!
Tovább
A tarsasjatekdiszkont.hu webáruházban széles kínálatot találsz annak érdekében, hogy azok a legkisebbek is megleljék azt a játékot, amelyet azon túl, hogy szórakoztató, fejleszti a logikai és kognitív képességeiket is. A társasjátékok nemcsak szórakoztatóak, hanem rengeteg pozitív hosszú távú hatása is van a kicsikre és nagyokra is. A kognitív és szociális készségek fejlesztése, a játékos gondolkodás elősegítése, az együttműködési készség kialakítása és fejlesztése, mint az egyik legfontosabb érték, az önbizalom növelése és a stressz csökkentése, amely elősegíti a kreativitást, csak néhány azok közül a pozitív hatások közül, amelyeket a társasjátékok használata jelenthet.Ebben a kategóriában a 3 éves gyermekeknek szóló társasjátékok találhatóak. Ezek a játékok könnyen érthetőek és könnyen játszhatóak, amelyeknek szerepe van a kicsiknek, hogy játszva tanulhassanak. Az ilyen életkorban a képességek és a megértés még korlátozott, ezért fontos, hogy olyan játékokat válasszon, amelyek megfelelnek a korosztály képességeinak és fejlettségi szintjének. Az ilyen játékok megkönnyítik a szülők számára az iskolára való felkészítést. A kicsik számára az ilyen játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem interaktív élményt is nyújtanak, melyek pozitív hatással vannak a fejlődésükre.Az ilyen társasjátékok könnyen kezelhetőek és könnyen megérthetőek, így a kicsik hamar alkalmazkodnak hozzájuk. A szülőknek is segít abban, hogy közös időt tudjanak eltölteni a gyermekükkel, hiszen azok fejlesztik a kreativitást, javítják a memóriát és a koncentrációs képességet. Az ilyen játékok a játszani vágyó kicsik számára sok órányi szórakozást és jókedvet biztosítanak. Ezenkívül, a tarsasjatekdiszkont.hu webáruház széles választékban kínál ilyen játékot, így mindenki megtalálhatja azt, ami a legjobban illik a gyermekének és így biztos lehet abban, hogy a játék közöttük és a gyermekük között kiváló élményekkel szolgál.
Tovább