Szűrés

Termék státusza
Ár
4 240 Ft - 41 171 Ft
Játékosok száma
1 játékos részére - 20 játékos részére
Játékidő
20 perc - 120 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Társasjátékok 10 éves kortól

Társasjátékok 10 éves kortól a legkedveltebb kategóriánk! Fedezd fel széles választékunkat, mely magában foglalja a klasszikusok mellett az új trendeket is. Garantáltan találsz olyan játékot, amit az egész család imádni fog! Rendeld meg most, és készítsd fel az este szórakozására!
Tovább
A társasjátékok a szórakozás egyik legjobb módja, hiszen együtt tudunk játszani a barátainkkal, családunkkal, és közben még fejleszthetjük az agyunkat is. A Társasjátékdiszkont.hu oldalán rengeteg választék közül tudsz válogatni, ha 10 éves kortól ajánlott játékokat keresel.Az ilyen korú gyerekek már sok mindenre képesek, akár akár egy órás összetett játékokat is el tudnak játszani. Ezek a játékok nem csak a szórakoztatásról szólnak, hanem segítenek azoknak a képességeknek az erősítésében, amelyek elengedhetetlenek a későbbi életben is.A társasjátékok segítenek a problémamegoldó képesség fejlesztésében, mivel az előre gondolkodás és a kreativitás kulcsfontosságúak a játékok megértéséhez és megoldásához. Az együttműködés és a csapatjátékok azt is segítik, hogy megtanuljuk, hogyan tudunk közösen dolgozni egy cél elérése érdekében.A Társasjátékdiszkont.hu-n megtalálható széles választékban a különféle kognitív és szociális készségeket fejlesztő társasjátékok, mint például a Dixit, a Carcassonne, a Ticket to Ride vagy a Settlers of Catan. Minden játék különböző kihívásokat és izgalmakat rejteget, így mindenki találhat olyat, ami az érdeklődésének és az igényeinek megfelel.Legyen szó baráti összejövetelről, családi estéről vagy egy jó kis buliról, a Társasjátékdiszkont.hu-n megtalálható társasjátékok garantáltan az élmény meghatározó részét fogják adni. Keresd a kínálatban a neked, vagy gyermekednek legmegfelelőbb társasjátékot, amivel garantáltan nagyszerű időtöltést tölthettek el!
Tovább