Szűrés

Termék státusza
Ár
3 300 Ft - 5 770 Ft
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 5 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Társasjáték óvodásoknak

A társasjáték óvodásoknak kategóriában olyan játékok találhatóak, amelyek kifejezetten az 5 éven aluli gyerekeknek készültek. Ezek a játékok segítenek a gyerekeknek megismerni az alapvető színeket, formákat, állatokat és számokat, emellett fejlesztik a figyelmet, memóriát, és az első kognitív érzékenységet. Megtalálhatóak itt a közismert gyerekkedvencek, mint például az Állatok a réten, Memory és a Speedy Colors, de olyan újabb játékok is, mint a Fáraó csókja vagy a Családok a parkban. Az összes játék biztonságos és tartós anyagokkal készült, hogy hosszú távon is megőrizze a játék értékét és élvezetét a gyerekek számára.
Tovább
A Társasjáték óvodásoknak kategória azokat a játékokat foglalja magába, amelyek kifejezetten az óvodás korosztály igényeire és képességeire vannak szabva. Az óvodás kor az életkor egyik legfontosabb időszaka, ahol a gyermek világra való felfedeződése és érdeklődése tetőzik. Ebben az időszakban a játékok szerepe kulcsfontosságú, hiszen a játékban rejlő tanulási lehetőségek és élmények jelentősége jelentősen meghatározza a gyermek további fejlődését.A Társasjáték óvodásoknak kategória játékai nem csak szórakoztatóak, de a társas kapcsolatok és a szociális szabályok megértése szempontjából is rendkívül fontosak. A játékok színesek, tarkák és interaktívak, így azok figyelemfelkeltőek és segítik a gyermek koncentrációját. A legtöbb játékban egy adott cél elérése érdekében kell együttműködni a többi játékossal, így a kommunikációs és együttműködési képességek fejlesztésében is fontos szerepet játszanak.A Társasjáték óvodásoknak kategória játékai között megtalálhatóak az állatos, színekkel és formákkal operáló, memória-játékok, a finommotorikus és lélekjelenlét-érzékelő játékok, valamint a felfedező és kreativitást megmozgató játékok is. A játékokban szereplő figurák, formák és színek segítenek a gyermeknek a szókincs bővítésében és a kreativitás kibontakoztatásában.A Társasjáték óvodásoknak kategória játékai közül minden korosztály megtalálja a maga számára megfelelő játékot. Ezek a játékok nem csak egy feledhetetlen időtöltést jelentenek, hanem azért is kiemelkedőek, mert fejlesztik a gyermek egészséges játékos szemléletét. A tarsasjatekdiszkont.hu-n a legkiemelkedőbb viszonteladók játékait találhatod a Társasjáték óvodásoknak kategóriában, amelyek minőséget és garanciát biztosítanak a vásárlók számára.
Tovább