Szűrés

Termék státusza
Játékosok száma
2 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Társasjáték óvodásoknak

A társasjáték óvodásoknak kategóriában olyan játékok találhatóak, amelyek kifejezetten az 5 éven aluli gyerekeknek készültek. Ezek a játékok segítenek a gyerekeknek megismerni az alapvető színeket, formákat, állatokat és számokat, emellett fejlesztik a figyelmet, memóriát, és az első kognitív érzékenységet. Megtalálhatóak itt a közismert gyerekkedvencek, mint például az Állatok a réten, Memory és a Speedy Colors, de olyan újabb játékok is, mint a Fáraó csókja vagy a Családok a parkban. Az összes játék biztonságos és tartós anyagokkal készült, hogy hosszú távon is megőrizze a játék értékét és élvezetét a gyerekek számára.
Tovább
A Társasjáték óvodásoknak kategória azokat a játékokat foglalja magába, amelyek kifejezetten az óvodás korosztály igényeire és képességeire vannak szabva. Az óvodás kor az életkor egyik legfontosabb időszaka, ahol a gyermek világra való felfedeződése és érdeklődése tetőzik. Ebben az időszakban a játékok szerepe kulcsfontosságú, hiszen a játékban rejlő tanulási lehetőségek és élmények jelentősége jelentősen meghatározza a gyermek további fejlődését.A Társasjáték óvodásoknak kategória játékai nem csak szórakoztatóak, de a társas kapcsolatok és a szociális szabályok megértése szempontjából is rendkívül fontosak. A játékok színesek, tarkák és interaktívak, így azok figyelemfelkeltőek és segítik a gyermek koncentrációját. A legtöbb játékban egy adott cél elérése érdekében kell együttműködni a többi játékossal, így a kommunikációs és együttműködési képességek fejlesztésében is fontos szerepet játszanak.A Társasjáték óvodásoknak kategória játékai között megtalálhatóak az állatos, színekkel és formákkal operáló, memória-játékok, a finommotorikus és lélekjelenlét-érzékelő játékok, valamint a felfedező és kreativitást megmozgató játékok is. A játékokban szereplő figurák, formák és színek segítenek a gyermeknek a szókincs bővítésében és a kreativitás kibontakoztatásában.A Társasjáték óvodásoknak kategória játékai közül minden korosztály megtalálja a maga számára megfelelő játékot. Ezek a játékok nem csak egy feledhetetlen időtöltést jelentenek, hanem azért is kiemelkedőek, mert fejlesztik a gyermek egészséges játékos szemléletét. A tarsasjatekdiszkont.hu-n a legkiemelkedőbb viszonteladók játékait találhatod a Társasjáték óvodásoknak kategóriában, amelyek minőséget és garanciát biztosítanak a vásárlók számára.
Tovább