Szűrés

Termék státusza
Ár
2 450 Ft - 13 817 Ft
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 10 játékos részére
Játékidő
5 perc - 60 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Társasjátékok gyerekeknek

Az oldalon széles választékban találhatsz szórakoztató és oktató társasjátékokat gyerekeknek. Fejleszd a memóriádat, logikai és taktikai készségeidet, közben pedig nagyszerű időtöltést tudsz biztosítani családtagjaidnak és barátaidnak egyaránt. Válaszd ki a kedvencedet a sok különféle játék közül, és élvezd az együtt töltött időt!
Tovább
Ha a gyerekek játékokat néznek, biztosan azonnal társasjátékokra gondolnak, ami nagyon jó hír, mivel ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetőséget kínálunk nekik. A társasjátékok a legjobb módja annak, hogy a gyerekek ne csak magányosan kikapcsolódjanak, hanem összejöjjenek másokkal és a játék segítségével új barátokat szerezzenek.A Tarsasjatekdiszkont.hu-n kínált társasjátékok között olyan neves márkák találhatóak, mint a Mattel, a Jumbo Games és a Hasbro. A kínálatban a legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki számára található játék. Azoknak, akik még csak most kezdenek játszani, az egyszerűbb, könnyen érthető játékokat ajánljuk, mint például a Memória vagy a Dobble.Az óvodás és alsó tagozatos gyerekeknek szánt játékok között olyan kedvencek találhatóak, mint a Csodaszarvas, a Csiribiri vagy a Krokodil Krok. Ezeknek az játékoknak a segítségével a gyerekek szórakozva tanulhatnak, mivel fejlesztik a memóriát, a döntéshozó- és az észlelési képességet.A középiskolások és a fiatalabbak számára a Monopoly és a Carcassonne játékok ajánlatosak, mivel ezek már kihívást jelentenek, és a játékosoknak stratégiát kell alkalmazniuk a győzelem érdekében. Ezek azok a játékok, amelyek kihívást jelentenek és fejlesztik azokat az esszenciális képességeket, amelyekre a gyerekeknek szükségük van, és új kihívásokat jelentenek számukra.A Tarsasjatekdiszkont.hu-n megtalálható széles társasjáték kínálatunk minden korosztály számára biztosítja a szórakozást, a kihívást és az értékes tanulási élményeket. A társasjátékok segítenek a gyerekeknek jobban megérteni a játék alapelveit, miközben fejlesztik a problémamegoldó és a kommunikációs képességeket. Ezért válasszák a Tarsasjatekdiszkont.hu-t a minőségi, szórakoztató és oktató játékokért, amelyek segítenek a gyermekeknek nevelésük során.
Tovább