Szűrés

Termék státusza
Ár
2 450 Ft - 12 990 Ft
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 10 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Társasjátékok gyerekeknek

Az oldalon széles választékban találhatsz szórakoztató és oktató társasjátékokat gyerekeknek. Fejleszd a memóriádat, logikai és taktikai készségeidet, közben pedig nagyszerű időtöltést tudsz biztosítani családtagjaidnak és barátaidnak egyaránt. Válaszd ki a kedvencedet a sok különféle játék közül, és élvezd az együtt töltött időt!
Tovább
Ha a gyerekek játékokat néznek, biztosan azonnal társasjátékokra gondolnak, ami nagyon jó hír, mivel ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetőséget kínálunk nekik. A társasjátékok a legjobb módja annak, hogy a gyerekek ne csak magányosan kikapcsolódjanak, hanem összejöjjenek másokkal és a játék segítségével új barátokat szerezzenek.A Tarsasjatekdiszkont.hu-n kínált társasjátékok között olyan neves márkák találhatóak, mint a Mattel, a Jumbo Games és a Hasbro. A kínálatban a legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki számára található játék. Azoknak, akik még csak most kezdenek játszani, az egyszerűbb, könnyen érthető játékokat ajánljuk, mint például a Memória vagy a Dobble.Az óvodás és alsó tagozatos gyerekeknek szánt játékok között olyan kedvencek találhatóak, mint a Csodaszarvas, a Csiribiri vagy a Krokodil Krok. Ezeknek az játékoknak a segítségével a gyerekek szórakozva tanulhatnak, mivel fejlesztik a memóriát, a döntéshozó- és az észlelési képességet.A középiskolások és a fiatalabbak számára a Monopoly és a Carcassonne játékok ajánlatosak, mivel ezek már kihívást jelentenek, és a játékosoknak stratégiát kell alkalmazniuk a győzelem érdekében. Ezek azok a játékok, amelyek kihívást jelentenek és fejlesztik azokat az esszenciális képességeket, amelyekre a gyerekeknek szükségük van, és új kihívásokat jelentenek számukra.A Tarsasjatekdiszkont.hu-n megtalálható széles társasjáték kínálatunk minden korosztály számára biztosítja a szórakozást, a kihívást és az értékes tanulási élményeket. A társasjátékok segítenek a gyerekeknek jobban megérteni a játék alapelveit, miközben fejlesztik a problémamegoldó és a kommunikációs képességeket. Ezért válasszák a Tarsasjatekdiszkont.hu-t a minőségi, szórakoztató és oktató játékokért, amelyek segítenek a gyermekeknek nevelésük során.
Tovább