Szűrés

Termék státusza
Ár
2 952 Ft - 12 991 Ft
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
5 perc - 50 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 3 éveseknek

Az ilyen kategóriájú játékokat kifejezetten 3 éves korú gyermekek számára fejlesztették ki. Ezek a játékok nem csak szórakoztatóak, de segítenek a gyermek fejlődésében is. Olyan játékokat találsz itt, mint például memóriajátékok, építőjátékok és könnyű logikai játékok, amik megfelelnek a 3 évesek korosztályának és segítenek kreativitásuk, logikus gondolkodásuk és koordinációjuk fejlesztésében. Többek között, az ilyen játékok remek választás azok számára, akik kalandozni akarnak a játékok világában.
Tovább
Ha 3 éves korban vagyunk, még csak most kezdjük megismerni a világot, melyben élünk. Ebben az időszakban fontos, hogy a szülők és a környezet pozitív élményekkel és szórakozással lássák el a kicsiket. A játékok ideális módja lehet annak, hogy az új dolgokat felfedezzük és a készségeinket fejlesszük. Éppen ezért nálunk kaphatóak a játékok, melyek 3 éves korban a legjobb választásnak bizonyulhatnak.Kínálatunkban találhatóak kifejezetten a 3 éves korosztály számára készült játékok. Ezek között megtalálhatóak a lányok és a fiúk kedvenc karakterei, barátaik, melyek segítik őket abban, hogy ismerkedjenek a világgal és megértsék azt. Ezek a játékok a kisgyerekek fejlődését támogatják, mert fontos, hogy a szórakozásuk ne csak szórakozás legyen, hanem hasznos időtöltéssel tölték.A játékok által a kicsik sokféle dolgot tanulhatnak, mint például az idő, színek, formák és állatok felismerése. Ezek a játékok kifejezetten ilyen jelegűek, hogy az életkorhoz illően fejlesszék az intellektust. Nem számít, hogy fiú vagy lány, hiszen a kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb játékot.A játékok a gyermekek számára eredményre vezető játékok, hiszen a végén sikeresen teljesíthetik a feladatokat. A puzzle, építőkockák, alakzatjátékok, színes ceruzák, gyurma és a többi játék az Intelligencia-fejlesztő játékok közé tartoznak.A minőségi és sokoldalú választékunk révén mindig megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb játékot. Legyen szó bármilyen jeleget, kigyűjtöttük őket a legelterjedtebb és a legkedveltebb márkák közül. Nálunk mindig a legyen a legjobb az ajánlatok ár/minőség aránya, mert mindenki szeretne egy visszaköszönő mosolyt látni az arcán, miközben egy újabb játékot játszik a gyermekeivel.Játékokat vásárolni gyermekünk számára nagyszerű élmény lehet, hiszen ezáltal szórakozással töltünk el időt, miközben az intellektuális fejlődését is segítjük. A játékokkal pedig figyelmet szentelünk a kicsiknek, hiszen az életkorának megfelelő játékokkal a lehető legjobb feltételeket biztosítjuk a fejlődésükhöz.
Tovább