Szűrés

Termék státusza
Ár
2 430 Ft - 12 991 Ft
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 5 játékos részére
Játékidő
5 perc - 50 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Játékok 3 éveseknek

Az ilyen kategóriájú játékokat kifejezetten 3 éves korú gyermekek számára fejlesztették ki. Ezek a játékok nem csak szórakoztatóak, de segítenek a gyermek fejlődésében is. Olyan játékokat találsz itt, mint például memóriajátékok, építőjátékok és könnyű logikai játékok, amik megfelelnek a 3 évesek korosztályának és segítenek kreativitásuk, logikus gondolkodásuk és koordinációjuk fejlesztésében. Többek között, az ilyen játékok remek választás azok számára, akik kalandozni akarnak a játékok világában.
Tovább
Ha 3 éves korban vagyunk, még csak most kezdjük megismerni a világot, melyben élünk. Ebben az időszakban fontos, hogy a szülők és a környezet pozitív élményekkel és szórakozással lássák el a kicsiket. A játékok ideális módja lehet annak, hogy az új dolgokat felfedezzük és a készségeinket fejlesszük. Éppen ezért nálunk kaphatóak a játékok, melyek 3 éves korban a legjobb választásnak bizonyulhatnak.Kínálatunkban találhatóak kifejezetten a 3 éves korosztály számára készült játékok. Ezek között megtalálhatóak a lányok és a fiúk kedvenc karakterei, barátaik, melyek segítik őket abban, hogy ismerkedjenek a világgal és megértsék azt. Ezek a játékok a kisgyerekek fejlődését támogatják, mert fontos, hogy a szórakozásuk ne csak szórakozás legyen, hanem hasznos időtöltéssel tölték.A játékok által a kicsik sokféle dolgot tanulhatnak, mint például az idő, színek, formák és állatok felismerése. Ezek a játékok kifejezetten ilyen jelegűek, hogy az életkorhoz illően fejlesszék az intellektust. Nem számít, hogy fiú vagy lány, hiszen a kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb játékot.A játékok a gyermekek számára eredményre vezető játékok, hiszen a végén sikeresen teljesíthetik a feladatokat. A puzzle, építőkockák, alakzatjátékok, színes ceruzák, gyurma és a többi játék az Intelligencia-fejlesztő játékok közé tartoznak.A minőségi és sokoldalú választékunk révén mindig megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb játékot. Legyen szó bármilyen jeleget, kigyűjtöttük őket a legelterjedtebb és a legkedveltebb márkák közül. Nálunk mindig a legyen a legjobb az ajánlatok ár/minőség aránya, mert mindenki szeretne egy visszaköszönő mosolyt látni az arcán, miközben egy újabb játékot játszik a gyermekeivel.Játékokat vásárolni gyermekünk számára nagyszerű élmény lehet, hiszen ezáltal szórakozással töltünk el időt, miközben az intellektuális fejlődését is segítjük. A játékokkal pedig figyelmet szentelünk a kicsiknek, hiszen az életkorának megfelelő játékokkal a lehető legjobb feltételeket biztosítjuk a fejlődésükhöz.
Tovább