Szűrés

Termék státusza
Ár
2 380 Ft - 9 391 Ft
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 50 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Társasjáték 3 éves kortól

A Társasjáték 3 éves kortól kategóriában olyan játékokat találhatsz, amelyek már a legkisebbeknek is garantáltan szórakozást nyújtanak. Ezek a játékok általában egyszerű, könnyen érthető szabályokkal rendelkeznek, amelyek segítenek a gyerekeknek elsajátítani az alapvető játékelméleteket, ugyanakkor fejlesztik a kognitív és társas képességeiket is. Válogass az életkornak megfelelő memória, társas és stratégiai játékok között, és éljétek át együtt az egyre izgalmasabb és összetettebb játékok nyújtotta élményeket!
Tovább
Ha a gyermeke már elérte a 3 éves kort, akkor érdemes indulása a közös játék élményeivel, melyekhez a társasjátékok az ideális eszközök. A tarsasjatekdiszkont.hu kínálata nem csak sokszínű, hanem minőségi is, amelyek a kisgyermekek fejlődését is támogatják.A társasjátékok kategóriájában többféle játék is található, amelyek választásánál fontos szempont lehet az, hogy az életkorhoz illeszkedjenek és a kicsiknek szórakoztatók legyenek. Az ilyen játékokkal azonban nem csak a szórakozás van a fókuszban, hiszen ezek fejlesztik a memóriát, a beszédet, a problémamegoldó képességet, a stratégiai gondolkodást és a közösségi készségeket is.A 3 éves kortól ajánlott társasjátékok az egyszerűbbek, könnyen áttekinthetőek és rövid időre alkalmasak. A népszerűbb játékok közé tartozik például a memória, a dominó és a puzzle játékok is. Ezek közös játékkal azonban nem csak a gyerekek, hanem a szülők számára is kellemes időtöltés lehet.Az online vásárlásnak köszönhetően a tarsasjatekdiszkont.hu oldalon könnyen és egyszerűen megrendelheti a kiszemelt játékot. A társasjátékok mellett a webshop kínálata további hasznos és érdekes játékokat tartalmaz, amelyek segítenek a gyermekeknek fejleszteni a kognitív és a motorikus képességeiket. Így az életkorhoz illeszkedő társasjátékokkal nem csak a szórakozás kerül előtérbe, hanem az egyéb pozitív hatások is segítenek a fejlődésben.
Tovább