Szűrés

Termék státusza
Ár
2 300 Ft - 4 480 Ft
Játékosok száma
1 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Társasjáték 3 éves kortól

A Társasjáték 3 éves kortól kategóriában olyan játékokat találhatsz, amelyek már a legkisebbeknek is garantáltan szórakozást nyújtanak. Ezek a játékok általában egyszerű, könnyen érthető szabályokkal rendelkeznek, amelyek segítenek a gyerekeknek elsajátítani az alapvető játékelméleteket, ugyanakkor fejlesztik a kognitív és társas képességeiket is. Válogass az életkornak megfelelő memória, társas és stratégiai játékok között, és éljétek át együtt az egyre izgalmasabb és összetettebb játékok nyújtotta élményeket!
Tovább
Ha a gyermeke már elérte a 3 éves kort, akkor érdemes indulása a közös játék élményeivel, melyekhez a társasjátékok az ideális eszközök. A tarsasjatekdiszkont.hu kínálata nem csak sokszínű, hanem minőségi is, amelyek a kisgyermekek fejlődését is támogatják.A társasjátékok kategóriájában többféle játék is található, amelyek választásánál fontos szempont lehet az, hogy az életkorhoz illeszkedjenek és a kicsiknek szórakoztatók legyenek. Az ilyen játékokkal azonban nem csak a szórakozás van a fókuszban, hiszen ezek fejlesztik a memóriát, a beszédet, a problémamegoldó képességet, a stratégiai gondolkodást és a közösségi készségeket is.A 3 éves kortól ajánlott társasjátékok az egyszerűbbek, könnyen áttekinthetőek és rövid időre alkalmasak. A népszerűbb játékok közé tartozik például a memória, a dominó és a puzzle játékok is. Ezek közös játékkal azonban nem csak a gyerekek, hanem a szülők számára is kellemes időtöltés lehet.Az online vásárlásnak köszönhetően a tarsasjatekdiszkont.hu oldalon könnyen és egyszerűen megrendelheti a kiszemelt játékot. A társasjátékok mellett a webshop kínálata további hasznos és érdekes játékokat tartalmaz, amelyek segítenek a gyermekeknek fejleszteni a kognitív és a motorikus képességeiket. Így az életkorhoz illeszkedő társasjátékokkal nem csak a szórakozás kerül előtérbe, hanem az egyéb pozitív hatások is segítenek a fejlődésben.
Tovább