Szűrés

Termék státusza
Ár
5 660 Ft - 15 920 Ft
Ajánlott korosztály
8 éves kortól - 13 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 12 játékos részére
Játékidő
15 perc - 120 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Társasjáték nagyoknak

A társasjáték nagyoknak kategóriában olyan játékokat találhatsz, amelyek kihívást jelentenek a tapasztaltabb játékosoknak. Ezek a játékok általában hosszabb játékidejűek és komplexebb szabályrendszert tartalmaznak. A legnépszerűbb játékok közé tartoznak a stratégiai és a kooperatív játékok, de megtalálhatóak itt az előre tervezős, a puzzle és a fejtörő játékok is. Válassz a széleskörű társasjáték kínálatunkból és szórakozz kedvedre barátaiddal!
Tovább
A Társasjáték nagyoknak kategória olyan játékokat tartalmaz, amelyeket a gyerekek mellett a felnőttek is nagy örömmel játszanak. Ezek a játékok többnyire stratégiai, logikai és szerepjátékos elemeket tartalmaznak, amelyek igénybe veszik a játékosok agyát és kreativitását.Ebben a kategóriában megtalálhatók a klasszikus társasjátékok, mint például a Monopoly, a Catan és a Carcassone, amelyek már évtizedek óta részei a játék világának, és mindig új kihívásokat tartogatnak a játékosok számára. Emellett a kategória számos modern társasjátékot is magába foglal, úgy mint a Ticket to Ride, a Dixit, a Concept, vagy akár a Cards Against Humanity.A Társasjáték nagyoknak kategóriájában megtalálhatók azok a játékok is, amelyeket a játékos számára kifejezetten gondolkodtatósabb kihívásokkal állnak szemben. A játék során a játékosnak kell lépnie, taktikázni, esetleg vizsgálnia és reagálnia a játszmában történő eseményekre, és minden egyes döntésének lehetőségét ki kell használnia.A Társasjáték nagyoknak kategóriában a játékokat minden korosztály számára ajánljuk, akár kisebb vagy nagyobb társaságban. Ezek a játékok fejlesztik a kreativitást, a kommunikációt, a kooperációt, a logikus gondolkodást, és akár új baráti kapcsolatokat is teremthetnek. Ha szereted a kihívásokat és a jó társaságot, akkor érdemes kipróbálni a Társasjáték nagyoknak kategória játékait!
Tovább