Szűrés

Termék státusza
Ár
3 340 Ft - 16 181 Ft
Ajánlott korosztály
6 éves kortól - 12 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
10 perc - 120 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Társasjáték nagyoknak

A társasjáték nagyoknak kategóriában olyan játékokat találhatsz, amelyek kihívást jelentenek a tapasztaltabb játékosoknak. Ezek a játékok általában hosszabb játékidejűek és komplexebb szabályrendszert tartalmaznak. A legnépszerűbb játékok közé tartoznak a stratégiai és a kooperatív játékok, de megtalálhatóak itt az előre tervezős, a puzzle és a fejtörő játékok is. Válassz a széleskörű társasjáték kínálatunkból és szórakozz kedvedre barátaiddal!
Tovább
A Társasjáték nagyoknak kategória olyan játékokat tartalmaz, amelyeket a gyerekek mellett a felnőttek is nagy örömmel játszanak. Ezek a játékok többnyire stratégiai, logikai és szerepjátékos elemeket tartalmaznak, amelyek igénybe veszik a játékosok agyát és kreativitását.Ebben a kategóriában megtalálhatók a klasszikus társasjátékok, mint például a Monopoly, a Catan és a Carcassone, amelyek már évtizedek óta részei a játék világának, és mindig új kihívásokat tartogatnak a játékosok számára. Emellett a kategória számos modern társasjátékot is magába foglal, úgy mint a Ticket to Ride, a Dixit, a Concept, vagy akár a Cards Against Humanity.A Társasjáték nagyoknak kategóriájában megtalálhatók azok a játékok is, amelyeket a játékos számára kifejezetten gondolkodtatósabb kihívásokkal állnak szemben. A játék során a játékosnak kell lépnie, taktikázni, esetleg vizsgálnia és reagálnia a játszmában történő eseményekre, és minden egyes döntésének lehetőségét ki kell használnia.A Társasjáték nagyoknak kategóriában a játékokat minden korosztály számára ajánljuk, akár kisebb vagy nagyobb társaságban. Ezek a játékok fejlesztik a kreativitást, a kommunikációt, a kooperációt, a logikus gondolkodást, és akár új baráti kapcsolatokat is teremthetnek. Ha szereted a kihívásokat és a jó társaságot, akkor érdemes kipróbálni a Társasjáték nagyoknak kategória játékait!
Tovább