Szűrés

Termék státusza
Ár
5 660 Ft - 6 131 Ft
Ajánlott korosztály
8 éves kortól - 10 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 8 játékos részére
Játékidő
20 perc - 40 perc

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

Tárasjátékdiszkont vásárlói vélemények

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Állandó akciók társasjáték webáruház

 

Bankkártyás fizetés Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Válogatott társasjátékok Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

 

Gondos csomagolás Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház

Használd a szűrést bal oldal a kategóriák alatt: korosztály, játékidő, játékosok száma

TOP termékek

Társasjátékdiszkont társasjáték webáruház szállítás

Szállítás már 890Ft tól!

Társasjáték webáruház partnerek

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Bang kártyajáték

A Bang kártyajáték egy izgalmas western-témájú társasjáték, melyben a játékosok szerepet váltanak a Vadnyugat hírhedt szereplőivel. A cél az ellenséges játékosok kiküszöbölése, miközben megvédeni saját életünket és letudni különböző küldetéseket. A játék tempós és interaktív, szórakoztató időtöltést biztosít akár családdal, akár barátokkal játszva. Fedezd fel Bang kártyajáték kínálatunkat a tarsasjatekdiszkont.hu oldalon!
Tovább
A Bang kártyajáték egy igazi western hangulatú partijáték, amelyet egyszerű szabályai és változatossága miatt imádnak a játékosok világszerte. Az eredeti verzióban 4-7 játékos játszhat, azonban kaphatóak kiterjesztések, amelyekkel akár 8-14 személy is csatlakozhat a játékhoz.A Bang kártyajáték szabályai nagyon egyszerűek: a játékosok egy-egy karaktert kapnak, akinek célja az ellenfeleik „megölése”. A játék különlegessége, hogy a karakterek eltérő képességekkel rendelkeznek, amelyeket ügyesen kell használni a játék során. A játékot kártyákkal játszák, amelyek között találhatók fegyverek, pajzsok és különleges körülményeket teremtő kártyák.A Bang kártyajáték izgalmas és fordulatos, hiszen a játékosok nem tudják mindig, hogy ki a barátjuk és ki az ellenségük. Ez kiváló lehetőséget ad arra, hogy a játékosok egy jó hangulatú és önfeledt estét töltsenek el barátaikkal.Azonban ne csak partikban gondolkozzunk, hiszen a Bang kártyajáték remek lehetőséget ad arra, hogy a család egész éjszakája jól teljen. A kártyajáték betanítása nagyon könnyű, és gyorsan be tudnak kapcsolódni a játékba azok, akik korábban még nem játszottak.Végezetül, ha szeretnél egy kellemes és érdekes társasjátékot, ami nemcsak szórakoztató, de emellett remek lehetőség arra, hogy fejleszd a kommunikációs készségeidet és az alapos tervezési képességeidet, akkor a Bang kártyajáték a tökéletes választás számodra. Nézd meg óriás kínálatunkat a tarsasjatekdiszkont.hu oldalon és válassz a fentebbi kategóriák közül!
Tovább